pc


World of Warcraft Warlords of Draenor (Előrendelői változat) PC

Platform:

PC

Műfaj:

RPG

Korhatár:

12 éven felettieknek

Garancia:

1 év

Nincs raktáronWorld of Warcraft Warlords of Draenor (Előrendelői változat) PC ismertető

World of Warcraft Warlords of Draenor (Előrendelői változat) PC

A World of Warcraft: Warlords of Draenort előrendelői változatának megvásárlásával, már a megjelenés pillanatában hozzákezdhetsz a játékhoz, továbbá fantasztikus előnyökkel indulhatsz!
 

  • Azonnali 90-es szintű karakter! Kiválaszthatod a már létező karaktereid egyikét, vagy létrehozhatsz egy teljesen újat és egyetlen kattintással a maximális, 90-es szinten vághatsz neki a kalandnak!
  • Nem kell várakoznod, a játék megjelenésének pillanatában azonnal indul: Nincs más dolgod mint a A preorder változat kódját a Battle.Net accountodhoz hozzáadni és már meg is kapod a World of Warcraft: Warlords of Draenor elindításához szükséges engedélyt.

 

A World of Warcraft története mostanára odáig jutott, hogy Garrosh Hellscream, a Horda egykori hadvezérét láncra verve vezették el, hogy tárgyaláson mondják ki a végső ítéletet fölötte. De Garrosh megszökött és lepaktált valakivel, aki képes meghajlítani az időt, így az elitélt visszautazhat szülőföldjére, hogy helyreállítsa az orkok világát. Újra fel akarja emelni az orkokat és megakadályozni, hogy a Burning Legion uralma alá kerüljenek. Draenor dzsungelein és pusztáin haladva nem csak misztikus draenei bajnokokkal és ork klánokkal csapunk össze, de Grommash Hellscreammel, Blackhanddel és Ner'zhullal is keresztezzük utunkat, akik épp erejük teljében vannak.

Az új terület összesen hét zónára van osztva, bár néhány ismerős lehet, az összeset nulláról tervezték újra. Frostfire Ridge egy hófedte terület, amit magasba tornyosuló vulkánok tarkítanak. Ez a horda kezdőhelye, ahol a Frostwolf és a Thunderlord csapnak össze. A Frostwolf klán hősei és a Horda tagjai együttesen verik vissza otthonuk támadóit és igyekeznek elfoglalni az ogréktől a Bladespire erődöt, hogy az lehessen a Horda bázisa. Shadowmoon Valley a draenei-ok központja, itt van Karabor, a szent templom, ahol az Alliance-szel együtt küzdenek az Iron Horde és a Shadowmoon klán ellen. Gorgond egy sivatagos, kanyonokkal teli terület, ahol a Blackrock klán építi masszív ostromgépeit, amiket Draenor egészére kívánnak rászabadítani.

 

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu