PS4

ElőrendelésAug 25 gravity-rush

madden nfl 18

 

Szept 06 gravity-rush

knack 2

 Szept 08 gravity-rush

destiny 2

 
Szept 15 gravity-rush

nhl 18

 

Szept 15 gravity-rush

nba 2k18

 Nov 17 gravity-rush

sims 4

 


Nov 24 gravity-rush

days gone

 Febr 27 gravity-rush

far cry 5

 

Márc 07 gravity-rush

dead island 2

 

Márc 22 gravity-rush

the crew 2

 

Márc 22 gravity-rush

god of war

 

Márc 23 gravity-rush

metro exodus

 


Máj 17 gravity-rush

a way out

 

Máj 22 gravity-rush

ace combat 7

 

Szept 20 gravity-rush

anthem

 

+ További előrendelés

A Sony nagyvállalat, amely egyike a két legnagyobb és piacvezető konzolgyártó cégnek, most minden játékos legnagyobb örömére elkészítette újgenerációs gépét a Playstation 4-et. Az új hardver a kor követelményeinek megfelelően megannyi újítást és lehetőségek egész tárházát tartogatja vásárlóink számára, mint például a közösségi funkciók, vagy a különböző kényelmi szolgáltatások/gombok.

A bivalyerősnek nevezett hardverben egy nyolcmagos processzor és egy modern videókártya osztozik 8GB GDDR5 kategóriájú memórián, mely végre lehetővé tette a fejlesztő cégek számára, hogy olyan látványvilágot varázsoljanak a képernyőkre, amit még soha nem látott a világ, így kezdetét veheti végre a fotórealisztikus korszak.

Nincs több percekig tartó töltögetés, a játék azonnal indul. Külön hardveres egység felel a letöltésekért és a multimédiás szolgáltatásokért, amelyek párhuzamosan futnak a játékokkal.

A GaiKai technológiájával az általad megvett digitális szoftvereket már a vásárlást követő percekben játszhatod, miközben az adatok letöltése még tart. Folyamatosan megoszthatod az élményeidet és a konkrét játékmenet rögzített perceit barátaiddal, PS4-en, mobilos felületeken, Facebookon és PS Vitán keresztül. Sőt, a PS Vitán folytathatod a játékot, amit PS4-en elkezdtél, ha a tévét át kéne adnod valaki másnak!

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu