A Sony nagyvállalat, amely egyike a két legnagyobb és piacvezető konzolgyártó cégnek, most minden játékos legnagyobb örömére elkészítette újgenerációs gépét a Playstation 4-et. Az új hardver a kor követelményeinek megfelelően megannyi újítást és lehetőségek egész tárházát tartogatja vásárlóink számára, mint például a közösségi funkciók, vagy a különböző kényelmi szolgáltatások/gombok.

A bivalyerősnek nevezett hardverben egy nyolcmagos processzor és egy modern videókártya osztozik 8GB GDDR5 kategóriájú memórián, mely végre lehetővé tette a fejlesztő cégek számára, hogy olyan látványvilágot varázsoljanak a képernyőkre, amit még soha nem látott a világ, így kezdetét veheti végre a fotórealisztikus korszak.

Nincs több percekig tartó töltögetés, a játék azonnal indul. Külön hardveres egység felel a letöltésekért és a multimédiás szolgáltatásokért, amelyek párhuzamosan futnak a játékokkal.

A GaiKai technológiájával az általad megvett digitális szoftvereket már a vásárlást követő percekben játszhatod, miközben az adatok letöltése még tart. Folyamatosan megoszthatod az élményeidet és a konkrét játékmenet rögzített perceit barátaiddal, PS4-en, mobilos felületeken, Facebookon és PS Vitán keresztül. Sőt, a PS Vitán folytathatod a játékot, amit PS4-en elkezdtél, ha a tévét át kéne adnod valaki másnak!

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu