playstation-4


Playstation 4 (PS4) 500 GB Alapgép

Platform:

PS4

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 év

Nincs raktáronPlaystation 4 (PS4) 500 GB Alapgép ismertető

Sony Playstation 4 (PS4) 500 GB Alapgép

Sony PS4 konzol 500GB Merevlemezzel - vásárlás, megrendelés, ár - ingyenes házhozszállítással

A Sony nagyvállalat mely egyike a két legnagyobb és piacvezető konzolgyártó cégnek, most minden játékos legnagyobb örömére elkészítette új generációs gépét a Playstation 4-et. Az új PS4 hardver a kor követelményeinek megfelelően megannyi újítást és lehetőségek egész tárházát tartogatja vásárlóink számára. A Bivalyerősnek nevezett hardverben egy Nyolcmagos processzor és egy modern videókártya osztozik nyolc gigabájt GDDR5 kategóriájú memórián mely végre lehetővé tette a fejlesztő cégek sokaságának, hogy olyan látványvilágot varázsoljanak a képernyőkre amit még nem látott a világ.

 

Sony Playstation 4 (PS4) Alapgép 500 GB Merevlemezzel

De mit sem érne önmagában a teljesítmény, amikor a napjainkban rendkívül népszerű közösségi funkciókat és a játékosok kényelmét és luxusérzetét növelő funkciókkal nem rendelkezne ez a páratlan masina. Nos a PS4 ezen a téren is tökéletesen rácáfol minden kétkedésre: Nincs több percekig tartó töltögetés, a játék azonnal indul. Külön hardveres egység felel a letöltésekért és a multimédiás szolgáltatásokért, amelyek párhuzamosan futnak majd a játékokkal . A Sony által megvett GaiKai technológiájával az általad megvett digitális szoftvereket már a vásárlást követő percekben játszhatod, miközben az adatok letöltése még tart majd. A PlayStation 4 élmény szociális funkciókkal bővül: folyamatosan megoszthatod az élményeidet és a konkrét játékmenet rögzített perceit barátaiddal, PS4-en, mobilos felületeken, Facebookon és PS Vitán keresztül. Sőt: a PS Vitán folytathatod a játékot, amit PS4-en elkezdtél, ha a tévét át kéne adnod valaki másnak!

ps plus előfizetések - vásárlás, rendelés

 

Lehetőségek sokasága:

 • A PS4 olyan játékélményt ígér, melyet bárhol, bármikor átélhetsz úgy, ahogy azt te akarod. A speciálisan megépített rendszer a világ legjobb játékfejlesztőinek igényeit is kielégíti.
 • A digitális formában megjelenő címek már a letöltés ideje alatt játszhatóak lesznek, valamint a rendszerfrissítések kikapcsolt állapotban is feltelepítésre kerülnek.
 • Azonnal folytathatod a félbehagyott játékot - a PS4 "felfüggesztés mód" funckiójának köszönhetően nincsenek többé töltési idők, és a bekapcsolást követően azonnal folytatódhat a szórakozás.
 • A Gaikai technológia lehetővé teszi, hogy a neked tetsző játékokat várakozás nélkül kipróbálhasd.
 • Kövesd nyomon élőben, mivel játszanak barátaid, nézz TV műsorokat, filmeket, és hallgass zenéket, melyet a megújult PS4 menü kifejezetten a te ízlésed alapján válogat össze.
 • Közvetítsd játékod élőben a Ustream rendszerén keresztül: ha elakadsz, a barátaid bármikor csatlakozhatnak és segíthetnek.
 • Játék közben számtalan alkalmazást megnyithatsz, például a webböngészőt.
 • A kedvenc PS4 játékaid bármikor játszhatóak lesznek PS Vitán a Remote Play funkció használatával.
 • Az új PlayStation alkalmazás egy második kijelzővé változtatja át az okostelefonod - például azért, hogy megnézhess egy térképet, vagy megtekintsd, hogyan boldogul egy barátod.

 


 • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
 • +36 20 469 3912
 • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
 • info@gamersroom.hu