playstation-4


Sony PlayStation 4 (PS4 Slim) 1TB + Grand Theft Auto 5 (GTA 5) Bundle

Platform:

PS4

Műfaj:

Ügyességi

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 év

Nincs raktáronSony PlayStation 4 (PS4 Slim) 1TB + Grand Theft Auto 5 (GTA 5) Bundle ismertető

 

 

A Sony nagyvállalat mely egyike a két legnagyobb és piacvezető konzolgyártó cégnek, most minden játékos legnagyobb örömére elkészítette új generációs gépét a Playstation 4-et, amelyhez most az elmúlt évek legsikeresebb nyitott világú akció játékát, a megújult GTA 5-öt is hozzácsomagolták. Az új PS4 hardver a kor követelményeinek megfelelően megannyi újítást és lehetőségek egész tárházát tartogatja vásárlóink számára. A Bivalyerősnek nevezett hardverben egy Nyolcmagos processzor és egy modern videókártya osztozik nyolc gigabájt GDDR5 kategóriájú memórián mely végre lehetővé tette a fejlesztő cégek sokaságának, hogy olyan látványvilágot varázsoljanak a képernyőkre amit még nem látott a világ.

 

A csomag tartalma:

  • Sony PS4 Slim 1TB Konzol
  • 1 db PS4 DualShock 4 kontroller (rezgő és mozgásérzékelő funkcióval)
  • Grand Theft Auto 5 játékszoftver
  • 1 db USB töltőkábel (az irányító töltéséhez)
  • 1 db HDMI kábel
  • 4k képfelbontás támogatás filmeknél

 

Ám önmagában mit sem érne a Playstation 4 teljesítménye, ha a napjainkban rendkívül népszerű közösségi funkciókat és a játékosok kényelmét és luxusérzetét növelő opciókkal nem rendelkezne. Nos a PS4 konzol ezen a téren is tökéletesen rácáfol minden kétkedésre: Vége a percekig tartó töltögetésnek, a játék azonnal indul! Külön hardveres egység felel a letöltésekért és a multimédiás szolgáltatásokért, amelyek párhuzamosan futnak a használatban lévő játékokkal . Továbbá a Sony által megvett GaiKai technológiájával az általad megvett digitális szoftvereket már a vásárlást követő percekben játszhatod, miközben az adatok letöltése még tart! A PlayStation 4 élmény szociális funkciókkal bővül: folyamatosan megoszthatod az élményeidet és a játékmenet rögzített perceit barátaiddal, PS4-en, mobilos felületeken, Facebookon és PS Vitán keresztül. Sőt: a PS Vitán folytathatod a játékot, amit PS4-en elkezdtél, ha a tévét át kéne adnod valaki másnak!

Grand Theft Auto 5 PS4 ismertető:

A GTA 5 PS4-es változatában ezúttal egy három főből álló banda tagjait irányíthatjuk a napsütötte Los Santos tengerpartokkal körülölelt bűnös városában. Az új játékban garantáltan meg fog gyülni a bajunk a rendőrség teljes kötelékével és a helyi gengszterek sem lesznek túl elnézőek velünk,tekintve,hogy alkalmunk lesz elhalászni a kínálkozó üzleteiket és ismét komoly tűzharcokba is keveredhetünk a legkeményebb bűnözőkkel. A készítők elmondása szerint a GTA 5 elképesztően nagy bejárható területtel és minden eddiginél több lehetőséggel kecsegtet, mint korábbi de méltán népszerű elődei. Lehetőségeink tárháza szinte tényleg kimeríthetetlen: A csínytevéseken túl hódolhatunk a szórakozásnak is és akár golfozhatunk, búvárkodhatunk, vagy ejtőernyőzve csodálhatjuk a tájat, több száz méter magasból ! A játék a tökéletesen átgondolt játékmeneten kívül egy teljesen új, a harcokhoz elengedhetetlen fedezékrendszerrel is szolgál, de a sorozat korábbi részeiből már megszeretett járművek vezetését is a végletekig kidolgozták, a régi fanatikus és a leendő játékosok számára.

 


  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu