playstation-4


Playstation 4 (PS4) 500 GB + The Last of Us Remastered

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció-kaland

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 év

Nincs raktáron

Ingyenes házhozszállításPlaystation 4 (PS4) 500 GB + The Last of Us Remastered ismertető

Playstation 4 (PS4) 500 GB + The Last of Us Remstered Playstation 4 (PS4) 500 GB + The Last of Us játék - Ingyenes házhozszállítással

A Sony nagyvállalat mely egyike a két legnagyobb és piacvezető konzolgyártó cégnek, most minden játékos legnagyobb örömére elkészítette új generációs gépét a Playstation 4-et. Az új PS4 hardver a kor követelményeinek megfelelően megannyi újítást és lehetőségek egész tárházát tartogatja vásárlóink számára. A Bivalyerősnek nevezett hardverben egy Nyolcmagos processzor és egy modern videókártya osztozik nyolc gigabájt GDDR5 kategóriájú memórián mely végre lehetővé tette a fejlesztő cégek sokaságának, hogy olyan látványvilágot varázsoljanak a képernyőkre amit még nem látott a világ.

A csomag tartalma:

  • Fekete színű 500GB-os PS4 újgenerációs játék konzol
  • 1 db PS4 DualShock 4 Controller (vezeték nélküli irányító, rezgő és mozgásérzékelő funkcióval)
  • 1 db USB töltőkábel (az irányító töltéséhez)
  • 1 db HDMI kábel
  • 1 db The Last of Us Remastered  játékszoftver
  • 4k képfelbontás támogatás filmeknél

 

De mit sem érne önmagában a teljesítmény amikor a napjainkban rendkívül népszerű közösségi funkciókat és a játékosok kényelmét és luxusérzetét növelő funkciókkal nem rendelkezne ez a páratlan masina. Nos a PS4 ezen a téren is tökéletesen rácáfol minden kétkedésre: Nincs több percekig tartó töltögetés, a játék azonnal indul. Külön hardveres egység felel a letöltésekért és a multimédiás szolgáltatásokért, amelyek párhuzamosan futnak majd a játékokkal . A Sony által megvett GaiKai technológiájával az általad megvett digitális szoftvereket már a vásárlást követő percekben játszhatod, miközben az adatok letöltése még tart majd. A PlayStation 4 élmény szociális funkciókkal bővül: folyamatosan megoszthatod az élményeidet és a konkrét játékmenet rögzített perceit barátaiddal, PS4-en, mobilos felületeken, Facebookon és PS Vitán keresztül. Sőt: a PS Vitán folytathatod a játékot, amit PS4-en elkezdtél, ha a tévét át kéne adnod valaki másnak!

The Last of Us Remastered Ismertető:

A The Last of Us Remastered kizárólag PS4-re készült műremek az alkotók elmondása szerint korántsem tekinthető egy szimpla akció-kaland játéknak, mert állításuk szerint egy olyan különleges vizuális és érzelmi utazásra szeretnék invitálni az embereket, amit eddig még soha nem láttak amióta videojátékok léteznek. A játék napjainkban játszódik, egy Joel nevű férfi és egy fiatal lány szívbemarkoló történetét meséli el amikor is egy váratlan és világméretű katasztrófát követően, egy hosszú és viszantagságos utazásra indulnak ami alapjaiban változtatja meg az életüket. A főként apokaliptikus látásmódban készített de részben valóságos elemeket használó játékban egy az emberiség bizonyos hányadát elpusztító gomba fertőzés életben maradt és vérszomjas fenevaddá változó teremtményei elől kell menekülnünk. Az utcákat uraló bűnbandák és fertőzöttek fenyegetése közepette kell egymást segítve előre haladnunk a kietlennek tűnő és eldzsungelesedett városokban, élelem,lőszer és menedék után kutatva. A kalandok során rengeteg új embert fogunk megismerni, de fontos, hogy mindig résen kell lennünk mert akit talán az első néhány percben barátunknak és szövetségesünknek könyvelünk el, egy óvatlan pillanatban megpróbálhat az életünkre törni,hogy megszerezze az értéktárgyainkat.

   • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu