playstation-4


Anthem PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció

Korhatár:

12 éven felettieknek

Garancia:

1 év

Megjelenés:

2018. szeptember 20.

ElőrendelhetőAnthem PS4 ismertető

 

A Bioware legújabb játékaként érkezik az ANTHEM, mely egy különleges izgalmas kalandokkal tarkított akció szerepjáték kooperatív móddal fűszerezve. A sci-fi témájú játék egy újfajta játékmenetet, teljesen szabad, de annál veszélyesebb világot ígér, melyben egy zsoldos bőrébe bújhatunk, akivel a világbékéért küzdünk majd meg. Főszereplőnk harci páncélja különleges képességeket ad, például ideig-óráig golyóállóak lehetünk, repülhetünk, de szuper erős pofonokat is kioszthatunk.

A látványra egy csepp panaszunk sem lehet, köszönhetően a Frostbite motornak a grafika kifogásolhatatlan, a gigantikus méretű szabad világban többféle terepen járhatunk, megcsodálhatjuk a gyönyörű részletesen kidolgozott zöld erdőt, hegyeket, de úszhatunk a gazdag élővilágú vizekben is. Az új területek felfedezéséért xp pontokat is kapunk, ezáltal fejlődhetünk. A játékmenet során találkozhatunk hatalmas viharokkal, ahol meg kell küzdenünk az olyan természeti elemekkel, mint a viharos erejű szél, szakadó eső, és a körénk lecsapó villámok.

A játék izgalmait tovább fokozza, hogy akár egyszerre négyen is játszhatunk kooperatív módban így segítve egymást, közösen különféle kombókat is kidolgozhatunk, melyekkel még eredményesebbek lehetünk. Karakterünket többféleképpen testre is szabhatjuk a történet során, fejleszthetjük a speciális ruhánkat, az egyes győztes csaták után új fegyvereket kaphatunk, ezekkel együtt fejlődik hősünk szintje is. Az Anthem világában az emberek állnak a táplálék lánc alján, így számos és egyben nagyon változatos szörnyűséggel és szörnnyel kell felvennünk a harcot az életben maradásért, ebben lesz segítségünk az említett Javelin exoruha, ami nagyban megkönnyíti kalandozásainkat. Széles fegyverarzenál és hamisíthatatlan csapatmunka vár ránk és barátainkra!

 

Csatlakozz közösségi oldalainkhoz
Legfrissebb hírek és akciók első kézből

Bemutatók a legújabb játékokról
Iratkozz fel a GamersRoom hivatalos Youtube csatornájára!

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu