playstation-4


Assassin's Creed Origins PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronAssassin's Creed Origins PS4 ismertető

 

A Ubisoft idén októberi megjelenést tűzött ki az új Assissin’s Creed Origins alcímet viselő új rész számára, mely az ókori Egyiptom világába kalaúzol minket. A játék egy kitalált fantázián alapszik, mely folyamán bejárhatjuk Egyiptom valós helyszíneit, mászhatunk piramisokra, küzdhetünk arénákban, és  megismerhetjük az asszaszinok és templosok csatáját. Nagyon részletesen kidolgozott és felettébb látványos az ’Origins játékvilága, több híres helyszínt foglal magába a játéktér. Az ókori Egyiptom híres helyszínei közül többek között kalandozhatunk a Nílus torkolatánál, Gíza és Memphis városában, a Nagy piramisok és a Szfinx körül, a méltán híres ókori birodalom központjában. A játékmenet során titkos hieroglifákat kell megfejtenünk, akárcsak a rejtvényeket, és kibogózhatjuk ennek a csodálatos és rejtélyes ősi társadalomnak az alapjait. A Siwa oázis is helyszín, ahol a tengerszint alatti magasság miatt állandó forróság és szárazság pusztít, az ókori Egyiptom legelhagyatottabb és legszegényebb városa.

A Nílus torkolata ellenben a bőség, gazdagság és egyben veszély helye. A lélegzetelállító jólét magával vonzza a veszélyt is, itt igazán nehéz lesz talpon maradni! A fejlesztők törekedtek arra, hogy egy percig se maradj izgalom nélkül! Számtalan egyedi küldtetés és megmérettetés vár rád a sivatagok világában, a küldetések közben még mélyebben felfedezheted ezt a csodálatos és kifejezetten látványos ókori világot, még bővebb képet festhetsz le magadban a világról. Különféle mellék megbízások során annyi időt tölthetsz el a kalandozással amennyit csak szeretnél, de játszhatod célirányosan, csak a fő történeti vonalat az elejétől a végéig.

Az új A.I. rendszernek köszönhetőn az Origins rugalmas és soha nem kiszámítható játékmenetet ígér, minden karakter sajátos jellemmel bír, valamint az időjárás változás sem elhanyagolható. A harcmód és fegyver repertoár is újonnan átdolgozott és kibővített a korhoz megfelelő fegyverekkel és öltözködési stílussal. A játék fejlesztői ugyan meghagyták nekünk a kilátókat, melyek segítségével fedezhetjük fel a térképet, de újításként megemlíthető, hogy madarak is segítenek majd nekünk a tájékozódásban! Hódítsd meg az ókori Egyiptomot, a látvány és izgalom garantált!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu