playstation-4


Days Gone (Magyar felirattal) PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronDays Gone (Magyar felirattal) PS4 ismertető

 

A Days Gone a Sony Bend fejlesztőcsoport idei nagy dobása. A játék egy poszt – apokaliptikus túlélő horror videojáték megannyi újdonsággal és izgalommal. Az eddigi zombis játékokban megszokhattuk a városi helyszínt, a Days Gone azonban egy nyílt világban játszódó, hatalmas bejárható területtel és sok-sok zombival teletűzdelt játék. A történet alapján a jobb napokat is megélt fejvadászt irányítjuk, Deacon St. Johnt, az emberiséget egy vírus támadta meg és részben elpusztította, a túlélők egy része pedig mutációkon ment át és a vadonba vándorolt.

Talán a zombi kifejezés nem a legpontosabb, hiszen a fertőzött emberek nem élőhalottak, csak a vírus által megfertőzött népek, akiket Freakernek hívnak. Főhősünknek meggyűlik rendesen a baja velük, hiszen a Freakerek rendkívül gyorsak, könnyen fejlődnek és két féle csoportra oszthatók, a Newt típus inkább fedezékbe bújva támad, míg a Horde a nevéből eredően csapatokban portyázik.

A megfertőzöttek különféle mutációkon mentek keresztül, az erdőbe települve az állatokat is megfertőzte a vírus, így akár egy medvével vagy farkassal is szemben találhatjuk magunkat.Deacon motoros fejvadászként számos ügyes trükkel és csapdával készül az ellenségei ellen, így izgalmas és színes játékmenet vár minket. Feladatunk tehát megmenteni az emberiséget a vírustól és a teljes pusztulástól, mindezt gyönyörű grafika és teljesen élethű játékmenet mellett.

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu