playstation-4


Megjelenésig hátravan:

Detroit Become Human (Magyar felirattal) PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció

Korhatár:

16 éven felettieknek

Garancia:

1 év

Megjelenés:

2018. május 25.

ElőrendelhetőDetroit Become Human (Magyar felirattal) PS4 ismertető

 

A Quantic Dream fejlesztőcsapat legújabb alkotásaként érkezik a Detroit: Became Human. David Cage és az interaktív történetmesélésben már többször is bizonyított csapata ismét egy ütős és többféleképpen végig játszható történetet varázsol a képernyőinkre. A Detroit: Became Human főszereplője, Kara, aki Detroit legújabb lakója, ráadásul az első android akit gyártói tudattal ruháztak fel. Kara eleinte nehezen találja a helyét az emberek és emberszerű társai között. A Kara által elképzelt világ teljesen más, sokkal durvább, sokkal kegyetlenebb és sokkal hátborzongatóbb, mint amit főszereplőnk érkezése előtt elképzelt, első feladatunk tehát megismerkedni ezzel a világgal és beilleszkedni az emberek és androidok közé. 

A Quantic Dream előző két játékához hasonlóan a Detroit: Became Human is viszonylag gyorsan 8-10 óra alatt végigjátszható lesz, azonban érdemes lesz többször újrakezdeni, mert a történetet teljes egészében a mi döntéseink befolyásolják. A játékban nincs „Game Over” ha az egyik szereplő meghal, a játék forgatókönyve megy tovább, ezáltal garantált izgalmakban és váratlan fordulatokban lesz részünk, ha többször újra játsszuk a történetet. Az izgalmas játékmenettel már rögtön a játék elején találkozhatunk, hiszen egy ottani döntésünk nagyban befolyásolja a további történet szálat, egész pontosan hat féleképpen alakulhat a folytatás. Kalandjainkat a múlt egyik leghíresebb metropolisában, Detroitban élhetjük meg.

A közeljövőben játszódó történet szerint a régi mára már elfeledett nagyváros, egy ráncfelvarráson esett át, beköltöztek a városba az androidok, megannyi izgalmat és bonyodalmat okozva ezzel. Ebben a káoszba fordult városban indulhatunk meg kalandjaink útján Karával. Nem lesz egyszerű feladatunk, hiszen döntéseink nem csak a saját sorsunkat befolyásolják, hanem akár az egész városét. Megtapasztalhatjuk, hogy milyen érzés, embernek lenni egy kívülálló szemszögéből, és, hogy döntésink miképp befolyásolhatják egy egész város jövőjét. Irány Detroit!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu