playstation-4


Megjelenésig hátravan:

Detroit Become Human (Magyar felirattal) PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció

Korhatár:

16 év felettieknek

Garancia:

1 év

Megjelenés:

2018. május 23.

ElőrendelhetőDetroit Become Human (Magyar felirattal) PS4 ismertető

 

A Quantic Dream fejlesztőcsapat legújabb alkotásaként érkezik a Detroit: Became Human. David Cage és az interaktív történetmesélésben már többször is bizonyított csapata ismét egy ütős és többféleképpen végig játszható történetet varázsol a képernyőinkre. A Detroit: Became Human főszereplője, Kara, aki Detroit legújabb lakója, ráadásul az első android akit gyártói tudattal ruháztak fel. Kara eleinte nehezen találja a helyét az emberek és emberszerű társai között. A Kara által elképzelt világ teljesen más, sokkal durvább, sokkal kegyetlenebb és sokkal hátborzongatóbb, mint amit főszereplőnk érkezése előtt elképzelt, első feladatunk tehát megismerkedni ezzel a világgal és beilleszkedni az emberek és androidok közé. 

A Quantic Dream előző két játékához hasonlóan a Detroit: Became Human is viszonylag gyorsan 8-10 óra alatt végigjátszható lesz, azonban érdemes lesz többször újrakezdeni, mert a történetet teljes egészében a mi döntéseink befolyásolják. A játékban nincs „Game Over” ha az egyik szereplő meghal, a játék forgatókönyve megy tovább, ezáltal garantált izgalmakban és váratlan fordulatokban lesz részünk, ha többször újra játsszuk a történetet. Az izgalmas játékmenettel már rögtön a játék elején találkozhatunk, hiszen egy ottani döntésünk nagyban befolyásolja a további történet szálat, egész pontosan hat féleképpen alakulhat a folytatás. Kalandjainkat a múlt egyik leghíresebb metropolisában, Detroitban élhetjük meg.

A közeljövőben játszódó történet szerint a régi mára már elfeledett nagyváros, egy ráncfelvarráson esett át, beköltöztek a városba az androidok, megannyi izgalmat és bonyodalmat okozva ezzel. Ebben a káoszba fordult városban indulhatunk meg kalandjaink útján Karával. Nem lesz egyszerű feladatunk, hiszen döntéseink nem csak a saját sorsunkat befolyásolják, hanem akár az egész városét. Megtapasztalhatjuk, hogy milyen érzés, embernek lenni egy kívülálló szemszögéből, és, hogy döntésink miképp befolyásolhatják egy egész város jövőjét. Irány Detroit!

 

Csatlakozz közösségi oldalainkhoz
Legfrissebb hírek és akciók első kézből

Bemutatók a legújabb játékokról
Iratkozz fel a GamersRoom hivatalos Youtube csatornájára!

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu