playstation-4


Dragon Ball FighterZ PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Verekedős

Korhatár:

12 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronDragon Ball FighterZ PS4 ismertető

 

A Xenonverse rész után, egy 2D-s lényegre törő verekedős játékban tér vissza a Dragon Ball konzolokra és PC-re, 2018 első negyedévében. A Dragon Ball FighterZ hozza a verekedős műfaj sajátosságait, a játékmenet egyáltalán nem lesz unalmas, a grafika pedig a 2D és az anime világ ellenére elkápráztató. A játék az izgalmas bunyó meccseket egy történet kereteibe foglalja, érdekesebbé téve így az egyszemélyes kampány módot. Verekedős játékról révén szó, nem érdemes elmenni a karakter felhozatal mellett sem.

A rajongók számára szinte kötelezően elvárt szereplők helye garantált, megjelenik a játékban; Son Goku, Son Gohan, Vegeta, Frieza, Cell, Majin Buu, Trunks, valamint Android 21, de a karakterek sora messze sem fúj ki ennyiből. A Dragon Ball FighterZ megannyi újítással érkezik, 2018-as megjelenéssel és technikával élvezhetjük, az izgalmasnál is izgalmasabb csatákat, ahol a szokásoshoz híven temérdeknyi különleges kombót vethetünk be és gyűrhetjük le ellenfeleinket. A Dragon Ball FighterZ garantálja a híres Dragon Ball hangulatot, a szinte végtelennek tűnő és egyben lenyűgöző harcokat, a szuperképességeket és az összes szereplőt, aki mindezt véghezviszi.

Újdonság, hogy egyszerre nem csak egy harcost edzhetünk és irányíthatunk, hanem lehetőségünk van több harcstílust kitanulni, így sokkal mélyebben belevethetjük magunkat a játékmenetbe. A játék lenyűgöző grafikáját az Unreal motornak és egy csapat tapasztalt és tehetséges fejlesztőnek köszönheti. A páratlan anime-s látványvilágban könnyen úgy érezhetjük, hogy a következő pofont mi kapjuk. A Dragonball FighterZ multiplayer módja is említésre méltó, így barátainkkal is együtt játszhatunk és élvezhetjük a féktelen bunyókat.

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu