playstation-4


Megjelenésig hátravan:

Final Fantasy VII Remake PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció-kaland

Korhatár:

16 éven felettieknek

Garancia:

1 év

Megjelenés:

2020. március 03.

ElőrendelhetőFinal Fantasy VII Remake PS4 ismertető

 

A Final Fantasy VII felújított változataként érkezik a Final Fantasy VII Remake, mely teljes ráncfelvarráson esett át, az eredetileg kiadott játék teljesen felújított változata. Ez azt jelenti, hogy valós időben kirajzolódó szabadon bejárható területek várnak ránk, a harcokat közelebbről átélhetjük az új kamerarendszer segítségével, valamint több valós idejű játékmenetet is kapunk a pörgősebb csaták kedvéért. De a játék egyes alapjai, mint a stratégiai opciók, fegyverek és képességek kiosztása, a társak szerepe és a Limit Break rendszer ugyan úgy megmarad, szóval lényegében csak egy modernizált játékot kapunk.

A Final Fantasy VII Remake terjedelmét tekintően epizódikus játék lesz, tehát az első rész után kapunk még adagokat a történetből külön kiadásokban, ezt a játék története indokolja, hiszen a fejlesztők nem akartak kihagyni semmit a tökéletesre megírt forgatókönyvből. Páratlan harctudás, óriási kard, bitang erős géppuska, és csapatmunka vár ránk melyek mellett sok-sok különleges kombóval győzhetjük le ellenfeleinket.

A játék fontos elemei az úgynevezett „bossfightok” lesznek, ahol nagyobb erőbedobással kell küzdenünk, hogy legyőzhessük a bitang erős és olyakor óriási méretűre sikerült ellenfeleinket.  A Final Fantasy VII Remake harcrendszere elég parázsra sikerült, harc közben könnyen választhatunk képességeink vagy fegyvereink közül. A Final Fantasy VII Remake méltó modernizált változata lesz a legendás „első verziónak”.

 


  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu