playstation-4


God of War (Magyar felirattal) PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronGod of War (Magyar felirattal) PS4 ismertető

 

A God of War legújabb, immáron kizárólag PS4 konzolra készült részében, Kratos maga mögött hagyja az olimposzi istenek felé táplált haragját, és az új epizódban a kietlen északi vidéken éli át kalandjait. Hétköznapi emberként él, az istenektől messze, a zord erdők és sziklás hegységek között, ahol csak a magányra vágyik, azonban ennek a vidéknek is megvannak a sajátos szörnyei és istenei. Kratos ezúttal fiával együtt vág neki az új életnek, mentora és védelmezője lesz, ugyanis sötét múltat hagyott fiára, de reméli, hogy sikerül jóvátennie mindent.

Kratos képessé vált megfékezni hirtelen dühét, bizakodva abban, hogy elnyeri fia tiszteletét. Az Atreus névre hallgató fiú egyben remek íjász is, így nagy segítségünk a szörnyek és istenek ellen csatákban. Kratos második esélyt kapott az apaságra, fiával együtt lehetünk részese egy hihetetlen utazásnak a kegyetlen északi vidéken és tanulhatunk ki különböző képességeket, harcfajtákat.  A görög világ márványai és oszlopokkal tűzdelt városai után a zord északon, köves erdők és Viking barlangok, között kalandozhatunk és küzdhetünk meg a különféle ellenségek ellen.

Kratos ugyan képes irányítani féktelen dühét, de a speciális baltája, és a fia íjász tehetségével bátran harcba száll minden rájuk törő szörny és isten ellen. A játékmenet sok-sok izgalmat rejteget magában, a grafika eddig nem látott részletességű, szinte teljesen élethű játékmenetben lehet részünk. A God of Warban ezúttal Kratos válla fölött helyezkedik el a kamera, így az akciót ezúttal sokkal közelebbinek és reálisabbnak érezhetjük, mint eddig valaha. Rendeld meg és légy részese te is az isteni kalandnak!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu