playstation-4


Gran Turismo Sport PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Verseny

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronGran Turismo Sport PS4 ismertető

 

A Gran Turismo széria folytatásként érkezik a rengeteg újdonságot és féktelen kalandokat hozó Gran Turismo Sport.  A játék grafikája a mai legmodernebb technológiákkal hozza el a teljesen élethű versenyélményt. A fejlesztők a napjainkban elérhető legjobb képmegjelenítést, 4K felbontást, másodpercenkénti 60 képkockát, valamint HDR tv kompatibilitást ígérnek, azonban a játék nem csak HDR tv-n, de hagyományos tv képernyőjén is lenyűgöző látványt nyújt.  A Gran Turismo Sportban az autó belső hangjai, valamint a környezet minden zaja is a valaha volt legélethűebb, köszönhetően a teszteknek. A Sony Corp hangtechnikai részlegével közös fejlesztés az a speciális hang szimulátor, ami még az emberi hallás működését is figyelembe veszi. Több mint 150 féle autó vár ránk a játékban, a versenyautóktól kezdve a koncepció autókon át egészen a tömeggyártású autókig minden kategóriát kipróbálhatunk.

Az autók modellezése a legalaposabb a világon, így a karosszéria íveitől, az elemek közti résektől, a fényszórókig és irányjelzőkig minden apró részlet bekerült a játékba. A nagy sebességű ovális pályáktól a városi gyorsforgalmi utakig 17 helyszín várja a játékosokat, 28 különböző elrendezéssel. A pályákon autózhatunk különböző megvilágítási és időjárási körülmények között is. A játék kapott egy automatikus vezető segítő funkciót, mely vezérli a kormányzást, a fékezést és a gázadást, azonban ez a funkció be és ki kapcsolható. A Gran Turismo Sport tartalmazza a legújabb járműfizikai szimulációt, amely mind a valós, mind a virtuális környezetben szerzett tudásanyagra épül. Olyan fizikai szimulációt sikerült elérni, amelyet „egyszerű vezetni, mert valósághű”.

Az Akció mód, ahol izgalmas versenyeken vehetsz részt az idő vagy a mesterséges intelligencia ellen, még jobb lett. Természetesen rendelkezésre áll az előcsarnok is, ahol szabadon versenyezhetsz az online barátokkal. Létrehozhatsz saját szobát, ahol versenyeket tarthatsz, vagy részt vehetsz más játékosok versenyein, illetve nézheted azokat. A Sport mód az online autóversenyzés jövője, Az „Advanced Matchmaking System” párosítja az azonos tudásszinten lévő és sporteredményeket elérő játékosokat, és a BoP (Balance of Performance – Teljesítmény-egyensúly) kiegyenlíti a két versenyautó teljesítményt, így biztosítja fair és izgalmas online környezetet. Az egyszemélyes kampány során a négy, önálló céllal rendelkező szakasz teljesítésével fokozatosan, szórakoztató módon fogsz megismerkedni a vezetés lenyűgöző élményével.

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu