playstation-4


Kingdom Come Deliverance PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

RPG

Korhatár:

16 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronKingdom Come Deliverance PS4 ismertető

 

A Kingdom Come: Deliverance egy belső nézetes RPG játék, mely nélkülözi a mítoszokat és természet feletti elemeket, a fejlesztők valós megtörtént eseményeket dolgoztak át, így egy a valósághoz közel álló játékot kapunk. A Warhorse programjában a történetmesélés ugyanolyan fontos, mint az élethű környezet: a fejlesztők valós helyszíneket alapul véve alkották meg a bejárható területet, ahol a köznép tagjai az MI által vezérelve a saját dolgukat végzik: halásznak, vadásznak, takarítják a portájukat, és így tovább... Fontos megemlíteni a harcrendszert is, amit hosszantartó kutató munkára alapozva alkottak meg, és vittek be a játékba, ami így szinte teljesen leutánozza a középkori harcokat.

A Kingdom Come: Deliverance a középkori Európába repít el minket, elképesztő grafikájának és belső nézetének köszönhetően, nagyon látványos, könnyen úgy érezhetjük, hogy mi is a csatatéren harcolunk. A játék története alapján egy egyszerű kovácsként kezdünk, aki mindent elvesztett a háborúban, de a sors keze más utat jelöl ki neki, mint hogy mesterségének éljen, egy véres összeesküvést kell megállítanunk. A játékban nem mindig célravezető az erőszak, hiszen egyszerű emberként kezdjük kalandjainkat, így nem mondhatni, hogy túl félelmetes külsővel rendelkezünk. Eleinte okosabb döntés, ha használjuk a fejünket a banditák, és ellenségeink üldözése során. A küldetéseket egyébként többféleképpen is abszolválhatjuk, így lehetőségünk van azonnal megölni, akiket keresünk, de vissza is vihetjük a faluba őket, amit kiraboltak.

A középpontban a harcrendszer mellett, a beszédkészség áll, nekünk kell összeraknunk karakterünk mondandóját, így is irányíthatjuk a történetszálát. Az alapok a nyomozásra, beszélgetésekre, alternatív megoldásokra épülnek majd. A fejlesztők ezek mellett törekedtek a realisztikusságra, hiszen a karakterek sérüléseinek minél realisztikusabb szimulációja érdekében akár négy különböző réteg páncélt és harminc különböző találati zónát is kezelni tud a játék. Az öt irányból indítható háromféle támadásból különböző kombókat és különleges mozdulatokat is összefűzhetünk, sőt, még akár pusztakezes harcban is szerezhetünk tapasztalatot, a harcrendszerre semmiképp nem lehet majd panaszunk!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu