playstation-4


LEGO Marvel Super Heroes 2 PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció

Korhatár:

7 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronLEGO Marvel Super Heroes 2 PS4 ismertető

 

Éld át szuperhős kalandjaid a LEGO világában. A Lego Marvel Super Heroes 2 temérdek újítással érkezik, és garantált szórakozást, nyújt akár az egész család számára.  A világhírű LEGO sorozat új epizódjában lehetőségünk van egy különleges 4 játékos multiplayer mód kipróbálására, valamint olyan izgalmas szuperképességet is kapunk, mint az idő manipulálása. A Lego Marvel Super Heroes 2 az első rész sikereire alapozva egy teljesen új történetet hoz el nekünk, melyet új köntösbe borítva játszhatunk végig, a szereplő gárda ezúttal kiegészül a Galaxis őrzői sorozat karaktereivel.

A nagy dobás azonban az lesz, hogy a játék tartalmazni fog egy 4 játékos álltál játszható kompetitív aréna harcos módot, amivel egyszerre négyen harcolhattok a győztes címért. A játékban számtalan érdekes karakter lesz, többek között a Marvel világában egyenlőre még nem látott szuperhős, akit Carnage és Venom keresztezéséből alkottak meg. Összesen több mint 100 karakter jelenik meg a játékban, olyan szuperhősök, mint a Bosszúállók, Pókember, Thor, vagy éppen a Galaxis őrzői híres szereplői. 

A történet szerint a felfordulásért felelős fő gonosz Kang, ellene küzdhetünk majd az egyszemélyes kampány módban. A kaland során megleshetjük Chronopolist, a történelmi helyszínek mellett, járhatunk különféle legendás Marvel helyszíneken és találkozhatunk híresebbnél is híresebb szuperhősökkel. Az időmanipulációs képesség talán az egyik legizgalmasabb szupererő, hiszen az energiamező segítségével a bébi Grootból pillanatok alatt, egy kész szuperhős lesz. Egy LEGO rajongó számára kihagyhatatlan élmény, gondoljunk csak a 4v4 módra, vagy a singleplayer mód érdekes küldetéseire.

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu