playstation-4


Middle Earth Shadow of War Gold Edition PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

ElfogyottMiddle Earth Shadow of War Gold Edition PS4 ismertető

 

A csomag tartalma:

  • Middle-Earth: Shadow of War Gold Edition játékszoftver 
  • Slaughter Tribe Nemesis kiegészítő 
  • Outlaw Tribe Nemesis kiegészítő 
  • Blade of Galadriel sztori kiegészítő 
  • Desolation of Mordor sztori kiegészítő 
  • Gold War Chest 

 

A Middle – Earth: Shadow of Mordor folytatásaként érkezik a Shadow of War rengeteg beígért újítással. A Monolith fejlesztői remekül bővítették ki a multiplayer módot és az egyszemélyes kampány módot egyaránt. Folytathatjuk a kalandozást Középfölde kietlen tájain, megannyi izgalmas és erőpróbáló küldetéssel. A játék világa garantáltan lenyűgöző lesz, és ezt felettébb izgalmas sztorival megspékelve élvezhetjük igazán. Helyet kapott a játékban Cirith Ungol, Gorgoroth és Nurn szigete is, persze ez csak egy töredéke a teljes felhozatalnak, de vigyázzunk hiszen a turistáskodás mellett azért jut idő a harcra is, sőt…   A Shadow of War két új online küldetéstípussal bővült, nem fogja egymást csapkodni több tucat Talion, de lesz rá lehetőségünk, hogy borsot törjünk játékostársaink orra alá. Egyfelől visszatérnek a Vendetta küldetések a Shadow of Mordorból, ami azt jelenti, hogy megbosszulhatunk más játékosokat, legfőképp a barátainkat, akiket megöl egy uruk.

Azonban kicsit másképpen mint az előző részben, hiszen ahhoz hogy megbosszuljunk valakit, ki kell csalogatnunk a játékostársunk legyőzőjét a főellenségekhez hasonló módon, és csak utána tudunk elszámolni vele. Az egyszer próbálható Vendetta küldetésekért, már loot is jár, amikből az is részesül akit megbosszultunk.  A Social Conquest módban viszont szembeszállhatunk más játékosokkal, ebben az egyjátékos módban várakhoz hasonló erődöt állíthatunk össze, kiválasztva, hogy seregünk mely tagjai védjék. Az online módban mások által felállított erődöket támadhatunk meg, és ha sikerrel járunk, a Middle – earth: Shadow of War loot dobozai közül ütheti egy a markunkat.

Az egyszemélyes kampány mód is rejteget magában újdonságokat, a több órát felölelő történet végigjátszása után is akad feladatunk, a fejlesztők gondoskodtak a játék endgame részéről is. Többek között az lesz a célunk, hogy megvédjük az erődöket és az elfoglalt területeket az orkok támadásaitól. A támadó szerepet ezúttal Sauron szolgái öltik magukra, és ha bizony elfoglaltak egy területet minél hamarabb, oda kell mennünk és ki kell szabadítanunk a foglyul ejtett Overlord orkot akit az erőd védelmével bíztunk meg.

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu