playstation-4


Monster Hunter World PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció

Korhatár:

16 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronMonster Hunter World PS4 ismertető

 

A Monster Hunter sorozat folytatásként érkezik a Monster Hunter World, a játék elnevezése remekül tükrözi azt a csodálatos élő világot, és szabadon bejárható terültet ahol megélhetjük majd a kalandjainkat. A fejlesztők úgy alakították ki a játékmenetet és a sztori vonalat, hogy a kezdő Monster Hunter játékosok is gond nélkül elsajátíthassák a játék fortélyait. A hatalmas élő, és lélegző világban, számtalan féle dinó és szörnyfélékkel találhatjuk szembe magunkat, a kis gyík méretűtől egészen a T-Rex-nél is nagyobb példányokig.  Összesen tizennégy féle fegyver közül választhatunk kedvünkre, és dönthetjük el, melyikkel indulunk útnak.

Felfegyverkezésünk után útra kelhetünk, hogy megtaláljuk a lényt, melyben „felderítőlegyek” és a térképünk lesz segítségre. A harcban nem csak fegyvereinkre számíthatunk, elhelyezhetünk csapdákat, hirtelen a semmiből előbukkanhatnak segítőkész bestiák, akik segítségünkre erednek, valamint a természet erejét is kihasználhatjuk, például egy gát ledöntésének segítségével eláraszthatjuk az ellenségekkel teli területet. Győzz le gigantikus méretű szörnyeket, mindezt lélegzetelállító környezetben. A diadalért kapott alapanyagokból még erősebb és még ütősebb fegyvereket csinálhatunk, hogy eséllyel szálljunk harcba az egyre nagyobb ellenségek ellen.

A győztes csata után a legnagyobbak is megéheznek, hősünkkel ételt is készíthetünk, hogy visszatöltsük energia raktárainkat. A szériában eddig soha nem látott vadászképességek, és fejlesztett harcstílus vár ránk. A játéktér garantáltan lenyűgöz bennünket, a vadvilág minden egyes fajtájával találkozhatunk kalandjaink során, az őserdő sűrű dzsungeles világán át, a kietlen pusztaságtól, egészen a méretes korall oszlopokkal tarkított víziz világig. A legújabb Monster Hunter játék természetesen a legújabb grafikai megoldással kenyerez le minket, a játékélmény magas színvonala garantált!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu