playstation-4


Need for Speed Payback PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Verseny

Korhatár:

12 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronNeed for Speed Payback PS4 ismertető

 

A Need for Speed szériát talán senkinek sem kell bemutatni, sokak örömére Ghost Games fejlesztésként, Electronic Arts kiadásban érkezik az új rész a Need for Speed Payback. A Payback névre hallgató rész rengeteg újdonságot és izgalmat rejteget magában, a versenyzést és egy szabad, nyitott környezetben kezdhetjük.  Az izgalmas sztorival megbolondított gumikoptatás során, három karakter között váltogathatunk, bele bújhatunk Tyrel a versenyző bőrébe, játszhatunk Mac-kel a showmannel, és Jess-szel a sofőrrel, mindannyian másféle képességekkel bírnak.

Fókuszban a vezetés, legyen szó akár szabadon a városban lófrálásról, vagy egy-egy vérre menő versenyről, a fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a vezethető autókra és irányításukra. Több tesztet végeztek élőben, versenypályákon, hogy száz százalékosan sikerüljön modellezni az adott autó tulajdonságait, ezzel lehengerlő élményt nyújtva számunkra. A három karakter története külön szálakon kapcsolódik össze, ezzel rettentően izgalmas akciófilm jelleget adva a játéknak. A széria beépített, automatikusan változó időjárás és éjjel-nappal rendszert kapott, még élethűbb körülményeket teremtve a képernyőre, így teljesen átélve játszhatunk a karakterek szerepébe bújva órákon át.

A  Need for Speed fejlesztői tehát nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy egy igényes és izgalmakkal tarkított offline single player módot kapjanak a fanatikus versenyrajongók. A Halálos iramban sorozatra nyíltan hajazó történet során Fortune Valley-ben akaszthatjuk össze a bajszunkat a várost uraló kartellel. Szinte a végtelenségig feltuningolhatjuk járműveinket, melyeket öt kategóriából választhatjuk ki, Race, Drift, Off-Road, Runner, Drag, az épp aktuális terepnek vagy versenynek megfelelően. Kialakíthatjuk kedvünk szerint saját garázsunkat, még hozzá szinte ingyen! Találhatunk különféle elhagyatott autókat, majd a feladat, hogy ezekhez beszerezzük a hiányzó alkatrészeket és igényeink szerint építsünk belőle egy versenyautót. Lehetőségünk van természetesen vásárolni is autókat, találhatunk a városban sokféle autós és alkatrész boltot, tuningműhelyeket, ahol felépíthetjük álmaink szuper autóját!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu