playstation-4


Shadow of the Tomb Raider PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronShadow of the Tomb Raider PS4 ismertető

 

Újabb nagyszerű résszel bővül a legendás sorozat, amely ezúttal a Shadow of the Tomb Raider nevet viseli és a Crystal Dynamics fejlesztőstúdió, eddigi legizgalmasabb Tomb Raider címének ígérkezik. A 2013-ban útnak indult trilógia záróakkordjaként, főhősnőnk az igazi amazonná érett Larát, ezúttal dél-Amerika felé sodorja végzete, hogy megtaláljon egy ősi Maya ereklyét, melynek segítségével megakadályozhat egy világméretű katasztrófát. Azonban ahogy ez lenni szokott, a rejtélyes tárgyra nem csak a mi fogunk fáj, hiszen az előző részből megismert Trinity elnevezésű szélsőséges katonai szervezet, minden erejét latba vetve próbálja rátenni a kezét.

Az új résszel kapcsolatban a készítők többek között elárulták, hogy az eddig kissé lineáris játékmenetet felváltja a nagyobb területek felfedezésének lehetősége és sok tekintetben nagyobb szabadságot élvezhetünk az egyes küldetések teljesítése közben. A hatalmas helyszínek bejárása közben több szereplővel is kapcsolatba fogunk lépni, akik adott esetben segítik előrehaladásunkat és az új ismerősöknek hála, még több zsákmányra tehetünk szert. Csak úgy mint az előző részekben, az új Tomb Raider-ben is nagy szerepet kap karakterünk és fegyverzetünk fejleszthetősége!

A legkülönbözőbb lőfegyvereken keresztül, az elmaradhatatlan íjunkon keresztül egészen a ruházatunkig mindent kraftolhatunk kedvünkre, ezeknek a lehetőségeknek a zálogai persze a pályákon összegyűjtött tárgyak lesznek, melyek segítségével hősnőnket egyre hatékonyabb harcossá alakíthatjuk. A Shadow of the Tomb Raider természetesen továbbra is alkalmazza a már megszokott és a rajongók által megszeretett sémákat, így a biztosak lehetünk abban, hogy ezúttal is rendkívül fordulatos történet, dráma, rettentően sok harc és epikus összecsapás, valamit pattanásig feszült izgalmak várnak ránk!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu