playstation-4


Spider-Man (Magyar felirattal) PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció

Korhatár:

16 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronSpider-Man (Magyar felirattal) PS4 ismertető

 

Spider Man újra akcióban! A legendás Marvel hős ezúttal PS4-en elevenedik meg, legújabb 2018-as kiadásban. A Pókember sorozat új része telis tele van akcióval, kalanddal és izgalmas küldetésekkel, másodpercek alatt a new york-i szuperhős bőrébe bújhatunk, hogy megmentsük a várost a rossz akaróktól. Az új játék egy teljesen új sztorival rukkol elő, mely nem kötődik egyik Pókember filmhez, videojátékhoz, vagy könyvhöz sem, de egy az egyben az eredeti Pókemberrel élhetünk át minden izgalmat a megszokott öltözékkel és pókfonállal.

A Spider – Man PS4 tartalmazza azokat a legendás elemeket melyről híres szuperhősünk, mint például az akrobatikus elemek a házak között, a pókfonál háló, a parittya, a falon mászás és a többi lélegzetelállító mozdulatsor, azonban számtalan eddig nem látott dologra számíthatunk majd a játékban. Megjelennek majd a parkourral keresztezett mozgáselemek, új harctípusok és képességek, egy olyan Pókemberrel találkozhatunk, mint akivel még eddig soha. A  Sony Interactive Entertainment az Insomniac Games, és a Marvel fejlesztőcsoportja összeállt, hogy megalkossa, a teljesen új, minden eddiginél hitelesebb és hangulatosabb Pókembert és világát a new york-i várost. 

Az új Pókember nem az akivel eddig találkoztál, ez egy sokkal tapasztaltabb Peter Parker, aki egyre mesteriebben avatkozik bele a new york-i alvilági életbe, hogy megmentse a várost a káosztól. A játék grafikája és látványvilága is tükrözi az újításokat, elképesztő részletességgel kidolgozott házak, és elemek között ugrálhatunk, és üldözhetjük a rosszfiúkat. A játék során Peter Parker magánéletéből is átélhetünk néhány pillanatot, de a fő szerepünk a szuperhős énjének irányítása lesz!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu