playstation-4


Star Wars Battlefront II (2) PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció

Korhatár:

12 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronStar Wars Battlefront II (2) PS4 ismertető

 

Darth Maul, Rey, Boba Fett, Han Solo, íme csak néhány legendás karakter, azok közül akik várnak rád a Star Wars Battlefront 2-ben! Vedd át az irányítást ezek felett a különleges hősök felett és nyerj csatákat akár offline akár online módban játszol! A játék tökéletesen magába foglalja az eredeti Csillagok háborúja trilógia, az előzmény trilógia és az új korszak szereplőit, látványos helyszíneit, és galaktikus űrcsatáit, melyeket egy újonnan fejlesztett, minden extrával kibővített multiplayer módban is élvezhetünk.

Az EA fejlesztői különösen izgalmassá varázsolták az online játékmódot, hiszen többek közt a három korszak figurái és bivalyerős gépei küzdhetnek meg egymással, melyre a Star Wars filmek során csak ritkán került sor. Minden ami eddig csak a fantáziádban élt most a Star Wars Battlefront II multiplayerben életre kelhet. Tehát az online játékmód kifejezetten acélosra sikerült, harcolhatsz kedvenc karaktereddel, repülhetsz a legkülönlegesebb gépekkel, bejárhatod a Star Wars filmekből már ismert bámulatos és adrenalin növelő csatahelyszíneket ahol garantált élményben lesz részed. A multiplayer módban már nem csak különböző fegyverkiosztások közül válogathatunk, hanem tényleges kasztokat is kapunk, amelyek külön-külön fejleszthetőek.

Valamint fejleszthetőek lesznek a hősök és a járművek is, ezeket már csak játékbeli valutákért szerezhetjük meg, amelyet a saját teljesítményünk alapján kapunk. A single player mód ezúttal egyjátékos kampánnyal hív csatába minket, a Star Wars Battlefront II single player részében Iden Versiot, az Inferno Squad vezetőjét irányíthatjuk, a történet a második Halálcsillag pusztulása után kezdődik. Az offline játékmenet is garantált izgalmakat és hatalmas űrcsatákat rejt magában miközben lélegzetelállító helyszíneken járhatunk. Egy igazi Star Wars rajongónak egyszerűen kihagyhatatlan élmény!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu