playstation-4


Tekken 7 Deluxe Edition PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Verekedős

Korhatár:

16 éven felettieknek

Garancia:

1 év

Nincs raktáronTekken 7 Deluxe Edition PS4 ismertető

 

A csomag tartalma:

  • Tekken 7 játékszoftver
  • Szezonbérlet (extra karakterek, pályák és egy új játékmód)

 

A várva várt Tekken 7 végre elérhető a felhasználók számára, így a verekedős játékok kedvelőinek nem kell egészen Japánig repülniük, hogy egy játéktermi érmebedobós automatán kipróbálhassák a legújabb Tekken játékot. Felfrissült külsővel, teljesen új és visszatérő klasszikus hősökkel, valamint olyan újításokkal, amelyek tovább gördítik a tökéletesség felé az egyik legkedveltebb bunyós játékot. A játék Story módja egy egyre tetőző konfliktussal indít, melynek középpontjában Haihachi és Kazuya áll, az apa-fia háború véres és kegyetlen csaták sokaságát zúdítja a világra. Az egyszemélyes kampánymód tizenhat kisebb nagyobb fejezetből áll, az eseményeket rövid animációkkal, valamint kézzel rajzolt képekkel kötik össze, melyek után vehetjük át az irányítást.

A harcrendszer a klasszikus irányt követi, ellenfelünket addig kell vernünk, amíg életcsíkját, kétszer vagy háromszor sikerül lefogyasztanunk. Azonban a fejlesztők hoztak pár újdonságot, ilyen például a „Rage Arts” névre keresztelt csapás, amit akkor aktiválhatunk, ha kevés az életerőnk, vagy a „Power Crush” rendszer melynek segítségével akkor is befejezhetjük a kombónkat ha ellenfelünktől időközben kapunk néhány ütést. A játékban összesen harminchét karakter érhető el, melyek közül tíz új, huszonhét pedig visszatérő harcos. Az újak között figyelemre méltó a fehér öltönyös Claudio Serafino, aki a történetben is fontos szerepet kap, a régi szereplők közül megjelenik többek között; Alisa, Bob, Eliza, Heihachi, Jin, Kazuja, King, Lars, Lee, Nina és Panda.

A Tekken 7 hű a hagyományokhoz, hiszen a szereplők ebben a részben is saját anyanyelvükön beszélnek. Az egyszemélyes kampánymód mellett nyomhatunk online és offline csatákat hagyományos vagy ranked formában, akár egy gépnél egyszerre ketten is. Hőseinket a megszerzett aranypénzekből testre is szabhatjuk, saját igényeinknek megfelelően. A menüsorban találunk egy „Arcade Battle” menüpontot, ahol az összes karakter számára végigjátszható egy öt lépcsős állomás tele izgalmakkal. Érdemes tehát kipróbálni a Tekken 7-et, mely olyan jól sikerült, hogy könnyen egy tokiói játékteremben érezhetjük magunkat!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu