playstation-4


Megjelenésig hátravan:

The Crew 2 PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Verseny

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 év

Megjelenés:

2018. március 16.

ElőrendelhetőThe Crew 2 PS4 ismertető

 

Az Ubisoft fejlesztői megalkották a The Crew sorozat folytatásaként érkező második részt. A játék elődjéhez hűen a versenyzést mindenféle terepen elhozza nekünk. Részese lehetünk a féktelen száguldozásnak földön, vízen és levegőben egyaránt. Versenyezhetünk, autókkal, motorokkal, buggy-val, quadokkal a szárazföldön, különféle borításokon, városban és off road terepen egyaránt. A talajtól is elrugaszkodhatunk ugyanis, vízre szállhatunk felturbózott motorcsónakunkkal, és szelhetjük a felhőket a repülőgépekkel. A féktelen száguldozás garantált, az már csak ránk van bízva, hogy éppen mihez van kedvünk. 

A játékba egy olyan speciális funkcióit építettek, amivel akár menet közben is át teleportálhatunk a hídon száguldó autónkból, a hullámokat szelő motorcsónakba, majd onnan az égen trükköző repülőgépekbe, ez a változatosság még izgalmasabbá teszi a száguldozásokat. A fejlesztők elárulták, hogy egy olyan Amerikai Egyesült Államokat kapunk, amelyet teljesen a motorsportokra alakítottak át. Négyféle játékmódban élvezhetjük a sokszínű terepet, vívhatunk utcai versenyt, off-road kihívást, valamint a pro és freestyle módokat is kipróbálhatjuk.

A The Crew 2 single player módja tehát sokszínűre sikerült, köszönhetően a fent említett „Fast Fav” funkciónak, amivel pillanatok alatt válhatunk a föld, víz és levegő között amint erre lehetőségünk van. Uralmunk alá vehetjük az egész USA-t, olyan híres helyek lehetnek a versenypályáink, mint, Las Vegas, Detroit, New York, Los Angeles, San Francisco, Miami és a hírhedt Route 66. Járművek széles palettája vár ránk, a leggyorsabb versenyautóktól a cross motorokon, át a verseny motorcsónakon keresztül az Air Race versenyekről ismert repülőkig. Valósítsd meg régi álmod és szeld keresztbe Amerikát, földön, vízen és levegőben!

 

Csatlakozz közösségi oldalainkhoz
Legfrissebb hírek és akciók első kézből

Bemutatók a legújabb játékokról
Iratkozz fel a GamersRoom hivatalos Youtube csatornájára!

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu