Click Fraud Protection

playstation-4Platform:

PS4

Műfaj:

Akció-kaland

Korhatár:

18 év felettieknek

Garancia:

1 év

Nincs raktáron


The Witcher 3 Wild Hunt (Magyar felirattal) PS4 ismertető

 

A csomag tartalma:

 

Az ímmáron PlayStation 4 konzolon tündöklő The Witcher 3 Wild Hunt történet szerint, főhősünk Geralt, minden emléke visszatért és hátat fordít a frakciók között dúló politikai harcoknak. Ehelyett visszatér régi életéhez és teszia dolgát amelyhez a legjobban ért: bolyongó harcosként éli mindennapjait, fizetség ellenében pusztítja a szörnyek egész garmadáját, és ősi rejtélyek nyomába ered, csak úgy mit az előző részekben.

Kalandjaink során a szörnyvadászat rejtelmeibe is bele kell ásnunk magunkat, mert ha egy adott küldetés alapján le kell győznünk a várost terrorizáló rémséget, mindenek előtt információt kell gyűjtenünk a pokolfajzatról. Varázserejű főzeteket kell készítenünk, és minden olyan eszközt be kell vetnünk, amelyek elengedhetetlenek lesznek az elllenségek legyőzésének érdekében! Az adott napszak és az egyéb körülmények befolyásolják, hogy az adott szörny mikor és hol bukkan fel, illetve, hogy milyen képességeket használ majd a legyőzésünk érdekében. A Witcher 3 Wild Hunt-ban a mágikus jeleink is teljesen megújultak. Az Igni-vel például új lángszóró-effektet hozhatunk létre és ha felfejlesztjük az úgynevezett, mágikus képességfánkat, akkor az erőnk másodlagos hatásait is alkalmazhatjuk, így pl. az Igni esetében egy 360 fokos robbanást is előidézhetünk. Az Yrdennel csapdákat állíthatunk egy nagyobb területre, melyek lassítják az ellenséget, így komoly helyzeti előnyre tehetünk szert. A harcrendszer és az alkimista képességeink is rengeteget fejlődtek ezért a Swordsmanship-ág alatt lesz alkalmunk javítani az állóképességünkön és a támadások hárítására szolgáló reflexeinken.

A nagyobb távolságok áthidalására a legjobb eszközünk természetesen a lóvunk, amely a Wild Hunt esetében is fontos szerephez jut. A fogadók istállójában mindig megtaláljuk a derék paripánkat. A játékosok testreszabhatják a saját maguk által készített fegyvereket az egyes összetevők alapján. A szörnyek irhájából bőrpáncélt készíthetünk. Minden páncél egyedi megjelenést kapott, a ruhák animációjáért új animációs technológia felel, annak érdekében, hogy minden játékosnak garantáltan leessen az álla!

 

 

 Neked ajánljuk


  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu