playstation-4


UFC 3 PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Sport

Korhatár:

16 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronUFC 3 PS4 ismertető

 

Az EA Sports a hagyományos sportágak és a boksz mellett a kevert harcművészetek terén is kipróbálta magát, az UFC 1-2 folytatásként érkezik az UFC 3, telis tele megannyi újdonsággal, melyekkel még élvezhetőbbé tették az izgalmas küzdelmeket. A kőkemény küzdősport játék harmadik része Playstation 4-re és Xbox One-ra érkezik. Az Ultimate Fighting Championship 3-ban az EA Sport sportjátékaihoz hasonló megtalálható lesz egy karriermód, melyben az általunk választott harcos útját és kalandjait irányíthatjuk.  A G.O.A.T. Carrier Mod-ban harcosunkat nem csak a ringben irányíthatjuk, reklámozhatjuk, és népszerűsíthetjük, ezáltal, egyre jobb szerződéseket szerezhetünk neki.

Az újítás része lesz, egy a játékon belüli közösségi médiarendszer, melyen menőzhetünk riválisainkkal, és további rajongókat gyűjthetünk magunk köré. Az egyszemélyes kampánymód izgalmain túl, természetesen a multiplayer játékmódok is bővültek, így barátainkkal is újra ringbe szállhatunk. Az UFC 3 multiplayer, az eddig ismert Knock Out mód mellé két új szórakoztató módot hoz magával, melyekkel még közelebbről részesei lehetünk a brutális harcoknak. Ezek a módok a Stand & Bang, és a Submission Showdown, valamint ezeken kívül lesz egy bajnokságmód is, ahol küzdelmeinket tovább nehezíthetik hősünk kimerültségi állapota és sérülései. A játék borítóján nem más mint, korunk egyik legnagyobb harcosa, Conor McGregor feszít majd, akivel természetesen a játékban is találkozhatunk.

Az UFC korábbi részeihez képest a 2018-as verzió sokban bővült, az új animációs technikáknak köszönhetően, sokkal kifinomultabbak és látványosabbak lesznek az ütési technikák és kombinációk, könnyen úgy érezhetjük, hogy mi is ott vagyunk a ringben. Emellett külön odafigyeltek arra, hogy a helyezkedés és a beállás komolyabb hatással legyen a támadások sikerességére, erősségére. Végezetül pedig dolgoztak azon is, hogy az egyes harcosok egyedi mozgása a játékban is hűen megjelenjen. Az élmény garantált, irány a ring!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu