playstation-4


Wolfenstein 2 The New Colossus PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronWolfenstein 2 The New Colossus PS4 ismertető

 

A méltán híres Wolfenstein játék, „újraélesztése” kifejezetten nagy sikert hozott, már az előző két rész a The New Order és a The Old Blood megjelenése során is, de a Wolfenstein 2 The New Colossus ezt túl fogja szárnyalni, bátran állíthatjuk. Az új rész trailer-e elég meredekre sikerült, tele érdekes jelenetekkel, kezdésképp egy 60-as évekbeli filmjelenetbe csöppenünk, majd megjelenik „Liesel”, itt már sejthetjük, hogy nem egy mindennapi játékról van szó.  A történet 1961-ben játszódik az USA-ban, fő feladatunk a nácik leszámolása, ugyanis a nácik kudarcaik ellenére nem adják fel törekvéseiket és továbbra is meghatározó szerepet töltetnének be a világban, és eszméjüket követve újabb tömeggyilkosságokat tervelnek.

BJ Blazkowicz azaz „Terror – Billy” bőrében harcolhatunk a nácik ellen, Terror- Billy az ellenállás kiemelkedő alakja, a náci hatalom legnagyobb ellenzője, a szabadság és nép talán utolsó esélye. Kezünkben a lehetőség, hogy rendet tegyünk, nincs is szükség másra, mint egy eszes tervre, fegyverekre és arra, hogy megöljünk minden nácit akit csak látunk. Az amerikai nép retteg a kegyetlen náciktól, BJ Blazkowiczként segíthetünk rajtunk, amikor a családunkról és a barátainkról van szó különösképp kegyetlenek lehetünk, és egy őrült tervvel győzhetjük le a nácikat.

Olyan high-tech fegyvereket kapunk, mint a „Laserkraftwerk”, „Dieselkraftwerk”, vagy külön személyre szabott pisztolyok, automata gépfegyverek. Lehetőségünk van fejleszteni a fegyvereket, szerezhetünk kétkezes fegyvereket a nagyobb hatékonyság eléréséhez. Takarítsd el az összes nácit aki az utadba kerül, alkalmazd az új és különösképp erőszakos módját a pusztításnak és kerekedj felül a ellenséges hatalmon. A történet során új fegyvereket szerezhetünk, melyeket később fejleszthetünk is, valamint BJ képességein is csiszolhatunk, aki így egyre erősebb és kegyetlenebb lesz! Küzdj meg a nácik ellen a szabad Amerikáért és éld a kalandokat BJ-vel!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu