playstation-4


World Rally Championship 7 (WRC 7) PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Verseny

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronWorld Rally Championship 7 (WRC 7) PS4 ismertető

 

A híres WRC rally sorozat folytatásként érkezik a WRC 7, mely a legújabb autókkal, pályákkal és technikákkal teletűzdelt folytatása az előző változatnak. A WRC 7 a 2017-es FIA World Rally Championship hivatalos licencelt videojátéka, mely az új évad összes „2017 World Rally Cars” autóját és versenyzőjét tartalmazza, így olyan érzésünk lehet a játék során mintha mi magunk is a WRC szezon egyik versenyébe csöppentünk volna bele.

Az élethű játékvilágot az is bizonyítja, hogy a négy leghíresebb gyártó és istálló is egyaránt helyett kapott a játékban, így versenyezhetünk a Citroën Abu Dhabi Total World Rally Team, a Hyundai Motorsport, valamint az M-Sport World Rally Team és a Toyota Gazoo Racing World Rally Team színeiben is. Mind a 13 hivatalos WRC Rally pályán végighasíthatunk, és a sportág leghíresebb pilótái közül választhatunk, többek között a négyszeres rally világbajnok Sébastien Ogier, valamint Thierry Neuville, Kris Meeke és Jari-Matti Latvala bőrébe bújhatunk.  

A WRC 7 tartogat számunkra különböző bónusz verdákat is, ilyen például a FIA Junior World Rally Championship hivatalos autója a Ford Fiesta R2T. A fejlesztők nagy gondot fordítottak a játék élvezhetőségére ezért telepakolták reálisnál is reálisabb elemekkel, valamint külön modellezték az összes rally autót és az összes pályát a jobb játék menet kedvéért, így a valaha volt legizgalmasabb WRC játékot kapjuk a 2017-es technikákkal kiegészítve. A WRC sorozat az Esport világában is nagy hírnévnek örvend, és a WRC 7 sem marad ki a népszerűségből, a rallys autóversenyzés elsőszámú online, és multiplayer játéka lesz, melyet mi is garantáltan élvezni fogunk!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu