playstation-4


WWE 2K18 PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Sport

Korhatár:

16 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronWWE 2K18 PS4 ismertető

 

A WWE játéksorozat folytatásaként érkezik a tucatnyi fejlesztéssel és eddig soha nem látott izgalmakkal teletűzdelt WWE 2K18. A játék olyan közel visz a ringhez mintha mi magunk is ott harcolnánk, mindezt pompás grafikával és lenyűgözően élethű harcelemekkel és játékvilággal. A WWE 2K18 borítóján az egyszeres WWE nehézsúlyú világbajnok és ROH bajnok pankrátor legenda Seth Rollins kapott helyet.  A játék során beleélhetjük magunkat Seth Rollins és társai bőrébe, hiszen megannyi dráma, izgalom és nem utolsó sorban sokféle kombináció vár ránk, melyekkel legyőzhetjük ellenfeleinket vagy barátinkat.

A WWE 2K18 egyik újítása a sok közül, hogy a ringben ezentúl, már 8 pankrátor is küzdhet egyszerre az eddigi 6 helyett, ez további izgalmas és eddig nem látott kombinációkat és cseles fogásokat sejtet. A vezérlés a WWE Smackdown vs. Raw 2007-es verziójából ismert Ultimate Control Grapple System továbbfejlesztett és átgondolt változata, a WWE 2K18-ban már megengedett, hogy felemeljük, vagy a földön húzzuk és különleges helyszínekre tegyük fel ellenfeleinket, például a ringen kívülre.

A játékmódok is kibővültek, visszatér a WWE 2K14-ben utoljára látott „Create a match” mód, valamint a „MyCareer” is sokkal érdekesebb lesz a WWE 2K18 enged minket a ringen kívül is kalandozni, így szerezhetünk magunknak barátokat és ellenségeket egyaránt. A „MyPlayer” módban nyolc különféle harc-stílus közül választhatunk, mind a nyolc stílus sajátos erősségekkel és gyengeségekkel bír. Az új „Road to Glory” módban be is vethetjük a sajátos igények szerinti karakterünket. Tehát az egyszemélyes kampánymód hozza a szokásos formát újításokkal kiegészítve.  A multiplayer módban is izgalmas csatákat vívhatunk barátainkkal, az izgalom garantált!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu