playstation-4


Yakuza 6 The Song of Life PS4

Platform:

PS4

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronYakuza 6 The Song of Life PS4 ismertető

 

A Yakuza 6 The Song of Life a játéksorozat legújabb verziója mely elhozza nekünk a japán világ és kultúra mindennapjait. A Yakuza sorozat eddig is híres volt, furcsa mini játékairól, amiből ebben a részben sem szenvedünk hiányt. A Clan Builder névre hallgató játékmódban összeállíthatjuk saját, klánunkat, kedvünk szerint fejleszthetjük, majd küldhetjük csatába őket. Ez a funkció lényegében egy egyszerűbb stratégiai játékot farag a japán alvilági küzdelmekből. Feladtunk első sorban összegyűjteni a széria nevesebbnél nevesebb karaktereit, valamint a Sega jó voltából a japán pankrációs palettáról is válogathatunk kemény bunyósokat csapatunkba. 

Az összeállított csapatunkat természetesen tudjuk fejleszteni, hogy a küldetések között „pihenésképpen” csatába küldjük őket, az ellenfelünk klánja ellen, és egyre feljebb kerülhessünk a ranglétrán, ami a japán alvilágban elég fontos tényező. A játékban a  klánok közötti csaták valós idejűek, melyeken nagyobb eséllyel indulunk, ha a csapatunkba sikerül megszerezni egy ritkább, erősebb karaktert is, hiszen klánunk vezetői speciális aktiválható képességeket is kapnak majd. A Yakuza 6 Song of Life, számtalan kalanddal vár minket, főhősünknek az egyszemélyes kampány módban szembe kell néznie a rosszfiúkkal, különleges képességeinket használva bivalyerős ütéseket és kombókat mérve győzhetjük le őket.

A játék látványvilágára sem lehet panasz, a japán utcákat és a japán kultúra világát tökéletesen vitték bele a fejlesztők a játékba.  A féktelen verekedésen kívül persze sok minden mással színezték meg a Yakuza sorozat legújabb verzióját. Lesz a játékban mobiltelefonunk is, amivel selfiezhetünk is,és üzenhetünk is, valamint civileken is segíthetünk, ha éppen bajban vannak, etethetünk macskát is…  A játék legalább olyan sokszínűre sikerült, mint maga Japán!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu