ps-vita


Sony PlayStation Vita (PS Vita) WIFI + 4GB Memóriakártya + LittleBigPlanet + FIFA 13 (Használt)

Platform:

PS VITA

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 hónap

Nincs raktáronSony PlayStation Vita (PS Vita) WIFI + 4GB Memóriakártya + LittleBigPlanet + FIFA 13 (Használt) ismertető

 

A csomag tartalma:

 • Sony PS Vita WIFI játékkonzol
 • Sony PS Vita 4GB Memóriakártya
 • AC Adapter

+ Ajándékok:

 • PS Vita kemény védőtok
 • FIFA 13 játékszoftver
 • LittleBigPlanet játékszoftver

 

Az PS VITA célja, hogy olyan páratlan interaktív szórakozást nyújtson, amely kizárólag PlayStation®- nel lehetséges. Ez az új rendszer olyan forradalmi kombinációját kínálja a gazdag játékkínálatnak és a hétköznapok közösségi kapcsolatainak, amit a SCE a PSP® (PlayStation®Portable) és PlayStation®3 (PS®3) szórakoztató rendszereinek tapasztalatából merített.

Mély és magával ragadó játék a lelke a PlayStation DNS-ének, és a PS Vita a legújabb megtestesülése ennek a víziónak. Azáltal, hogy mind a Wi-Fi, mind pedig a 3G hálózatokhoz képes csatlakozni, valamint a különböző alkalmazásokkal együtt az VITA végtelen lehetőséget nyújt a felhasználóknak a barátaikkal való “találkozásra”, a “csatlakozásra”, a “felfedezésre”, a “megosztásra” és a “játékra”, legyenek ők bárhol a világon. A készülékben egy sor olyan funkció van, amely a legkorszerűbb, következő generációs, mindent elsöprő hordozható szórakozás élményét adja!

Lenyűgöző OLED és forradalmi felhasználói felület

Az NGP elülső kijelzője egy gyönyörű, multi-touch 5”-es szerves fénykibocsátású diódás (OLED) kijelző. Egy nagy teljesítményű CPU/GPU-val kombinált OLED lehetővé teszi olyan gazdag, vizuálisan lenyűgöző grafika megjelnítését, amely korábban soha nem volt látható hordozható szórakoztató rendszeren, sem játékokban sem más digitális szórakoztató tartalomban. Az új rendszer tartalmaz továbbá egy egyedülálló hátsó multi-touch pad-et, és így az első érintőképernyővel együtt az NGP olyan új játékélményt nyújt, ami lehetővé teszi a felhasználónak, hogy három dimenzió-szerű mozdulatokkal irányítsa a játékot, mint például “érintés, megfogás, tolás, nyomás, húzás” az ujjak mozgatásával.

Szuper Ovális Design és kettős Analóg botkormány

Az VITA egyrészt folytatja a PSP alapvető tervezési filozófiáját, másrészt alkalmazza a Szuper Ovális Design formát, hogy kényelmesen elférjen a felhasználók kezében. Ez az első alkalom, hogy egy hordozható szórakoztató rendszer két analóg botkormánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi hogy még többfajta játék jelenjen meg a hordozható játékok között.

LiveArea™

Az PSVita-re készült valamennyi játékban lesz egy úgynevezett “LiveArena™”, ahol a játékosok megoszthatják egymással a szórakozást és az izgalmat. A játékosok hozzáférhetnek a SCE, valamint más fejlelsztők és kiadók játékokkal kapcsolatos legfrissebb információihoz a PlayStation®Network-ön keresztül. Továbbá a felhasználók meg tudnak nézni egy “tevékenységi” naplót, ami folyamatosan frissül az ugyanezt a játékot játszó más játékosok teljesítményével, ami elindíthatja az aktív, valós idejű kommunikációt a játékosok között.

POI (Near)

A SCE a PS Vita alapszolgáltatásaként a PlayStation Network-öt felhasználva helymeghatározáson alapuló szolgáltatást is nyújt majd. A “Near”-nek hívott új alkalmazás, amit kifejezetten erre a szolgáltatásra és hálózatra fejlesztettek, előre lesz telepítve a a rendszerben, hogy megtudhassák a játékosok, hogy barátjaik a közelben mivel játszanak éppen, vagy mivel játszottak korábban? A játékosok virtuálisan találkozhatnak barátaikkal, vagy új játékosokkal, függetlenül attól, hogy milyen játékot játszanak, csupán meg kell osszák játék információjukat az idő és távolság különböző dimenziójában.

Új játék médium

Az Vita egy új játék médiumot fogad el, ami az VITA szoftverei számára tervezett kisméretű, flash memória alapú kártya. Kihasználva a flash memóri tulajdonságait, ez az innovatív kártya a teljes játékot, valamint kiegészítéseket és elmentett játék állásokat tud tárolni. A flash memória alapú kártya elfogadásával a SCE nagyobb kapacitású játék kártyákat is ki fog tudni adni, ezáltal téve lehetővé a a fejlesztőknek, hogy még több játék adatot tároljanak a még gazdagabb és lebilincselőbb játékélmény érdekében.

Az PS VITA  továbbá két kamerával is el lesz látva az elülső és a hátsó oldalon, valamint három mozgásérzékelővel, giroszkóp, gyorsulásmérő, és elektronikus iránytű, amelyek mindegyike lehetővé teszi, hogy a felhasználók a valódi élethez kapcsolódó szórakozás világát élvezhessék.

A ma bejelentett PlayStation®Suite (PS Suite) szintén szorosan együtt fog működni az NGP-vel. Az Android™ bázisú hordozható készülékekre újonnan kifejlesztett és kiadott játék tartalmak szintén jétszhatóak lesznek az NGP-n. Ennek eredményeképpen a játékosoknak nem csupán a legkorszerűbb tartalmakhoz, de a mobil piactérre jellemző alkalmi élményekhez is hozzáférése lesz.

Az SCE a megjelenéshez közeledve kiemelten támogatja majd a következő generációs hordozható szórakoztató platformot, a Vita és különböző intézkedéseket foganatosít, hogy tovább bővítse a hordozható játékok piacát.

Technikai paraméterek :

 • CPU:ARM® Cortex™-A9 core (4 core)
 • GPU:SGX543MP4+
 • Külső méretek:Kb.. 182.0 x 18.6 x 83.5mm (sz x ma x mé)
 • Kijelző: (Touch screen)5 hüvelyk (16:9), 960 x 544, kb.. 16 millió szín, OLED, Multi touch screen (capacitive típusú)
 • Hátsó touch pad: Multi touch pad (capacitive típusú)
 • Kamerák: Első camera, hátsó camera
 • Hang: Beépített sztereó hangszóró, beépített mikrofon
 • Szenzorok: Hat tengelyű mozgásérzékelés (három tengelű giroszkóp, három tengelyű gyorsulásmérő), három tengelyű elektronikus iránytű
 • Helymeghatározás: Beépített GPS, Wi-Fi location service support
 • Gombok / kapcsolók: PS gomb, power gomb, irányváltó gombok, akció gombok, flipper gombok, jobb stick, bal stick, START gomb, SELECT gomb, hangerő gombok (+/-)
 • Vezetéknélküli kommunikáció: Mobil hálózat kapcsolódás (3G), IEEE 802.11b/g/n (n = 1x1)(Wi-Fi) (Infrastructure mód/Ad-hoc mód) Bluetooth® 2.1+EDR (A2DP/AVRCP/HSP)

 

 • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
 • +36 20 469 3912
 • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
 • info@gamersroom.hu