switch


The LEGO Ninjago Movie Video Game Switch

Platform:

Switch

Műfaj:

Akció

Korhatár:

7 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronThe LEGO Ninjago Movie Video Game Switch ismertető

 

A Lego Ninjago Movie Video Game a mozikban futó legújabb Lego-s film játékadaptációja. A filmvásznon bemutatott izgalmas jeleneteket és lenyűgöző csatákat most mi magunk irányíthatjuk és élhetjük át teljes egészében. Találd meg a benned rejlő nindzsát az egyik legújabb Lego videojáték segítségével, hiszen olyan karakterek bőrébe bújhatsz, mint Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane, Nya és Master Wu.  A feladat pedig nem más, mint közös erővel megvédeni Ninjago szigetét a gonosz Lord Garmadon-tól és cápaseregétől.

Olyan különleges nindzsa képességekkel vagyunk felvértezve, mint a függőleges falon futás, különféle magasugrások, és egyedi nindzsa harcmodor. Saját nindzsánkat egy rankrendszer szerint rangsorolja a játék, és a szinteknek megfelelően egyre több és egyre érdekesebb képességeknek lehetünk a birtokában, melyeket idővel továbbfejleszthetünk.  A Lego Ninjago videojáték teljes mértékben a film világába barangol minket, eljuthatunk mind a 8 helyszínre ahol kivétel nélkül akció dús jelenetekben lehet részünk.

A játékmenet talán az eddigi legizgalmasabb a Lego szériát tekintve, repülhetünk sárkányokon is, valamint könnyen áttörhetünk falakat is. A fejlesztők a kameranézetet a megszokottól eltérőre változtatták, egy jóval közelebbi nézetre, melyre a harcművészetek mesterei és lélegzetelállító mozdulatai miatt volt szükség. A játékmenet így sokkal élethűebb és látványosabb, mint eddig volt. A ránk törő ellenfelet könnyen elővarázsolható kombók gyors egymásutánjában közel egy tucatnyi ütéssel végezhetjük ki. Az egyszemélyes kampánymód rettentő izgalmai mellett élvezhetjük a „Battle Maps” multiplayer menüpontot is ahol játszhatunk egymással vagy akár négyen egymás ellen.

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu