xbox-360


Prototype Xbox 360 (Használt)

Platform:

XBOX 360

Műfaj:

Akció

Korhatár:

16 éven felettieknek

Garancia:

1 év

Nincs raktáronPrototype Xbox 360 (Használt) ismertető

 

A Prototype szövevényes történetében Alex Mercer emlékek nélkül ébred fel New York szívében, és felfedezi, hogy valami nagyon megváltozott... De nem csak körülötte, hanem benne is! Mutáns lett!
A várost nemsokára ellepi a szupercsapat, hogy megszabadítsa az emberiséget a mutánsoktól. Az amerikai hadsereg az igazi elitcsapatot, a Blackwatch-ot küldi a mutánsok ellen. A 40 éve rejtegetett igazság felszínre kerül, és a nyomok eltűntetése nem könnyű feladat. A kormány hírzárlatot rendel el, hogy ne derüljön ki az igazság, mivel Alex nincs egyedül...

A vírus megváltoztatja az élőlények genetikai felépítését, így különböző mutáns lények szaladgálnak szabadon a városban.Alex képességei azonban minden szempontból egyedülállóak.  Többszörös fizikai erő áll rendelkezésére, elképesztő akrobatikus mutatványokat tud végrehajtani sérülés nélkül,  képes alakváltoztatásra, sőt akár emberi hullák alakját is felveheti, megszerezve ezzel a memóriájukat is.Csatlakozz Alex kétségbeesett harcához, és tudd meg, hogy ki tette ezt? Ki a felelős azért, hogy ez elszabadult? És fejtsd meg a egnagyobb kérdést: Ki is vagy TE?

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu