xbox-360


Xbox 360 HDMI kábel aranyozott 3.0 m, 1.4-es szabvány, 3D támogatás!

Platform:

XBOX 360

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 év

Nincs raktáronXbox 360 HDMI kábel aranyozott 3.0 m, 1.4-es szabvány, 3D támogatás! ismertető

Xbox 360 HDMI kábel aranyozott 3.0 m, 1.4-es szabvány, 3D támogatás!

 

A HDMI kábel egy digitális multimédiakábel, ami egyaránt alkalmas hang és kép átvitelére. A HDMI kábel sokkal szebb, tisztább és élesebb képet biztosít az LCD vagy plazma TV képernyőjére, mint bármely más kábeltípus: az RCA, Scart, vagy akár a komponens. A kábelt, a HD konzolokon: Xbox 360, Playstation 3 kívül használhatjuk más HDMI bemenettel rendelkező műszaki eszközök (DVD, Blue Ray lejátszó, stb.) TV-vel való összekötésére is.

Xbox 360 HDMI kábel aranyozott 3.0 m, 1.4-es szabvány, 3D támogatás!

Ha szeretnéd az konzolodat csatlakoztatni magas felbontású monitorodhoz vagy HDTV-dhez akkor amennyiben a kijelzőn található HDMI port (ez fel van tüntetve a készülékek hátoldalán, illetve a hozzájuk tartozó használati utasításokban), akkor a létező legjobb megoldás nem más, mint a HDMI kábel megvásárlása és használata. A HDMI kábel az elérhető legjobb minőséget nyújtja, a legtisztább és legélesebb képpel, a legszebb színekkel, a legnagyobb 1080p felbontásban és 3D térhatásban!

Az aranyozott HDMI kábel előnye, hogy a csatlakozás sokkal, sokkal tovább bírja normál HDMI társaihoz képest, és így akkor is hosszú éveken át lesz hű társunk a kábel, és látja el feladatát, ha esetleg sokat hurcolásznánk gépünket, kábelt ki-be húzogatunk gyakrabban (például költöztetjük a gépet egy házibuli miatt az egyik szobából a másikba, vagy költözés, utazás, stb.). Minimális plusz árért cserébe hosszan tartó, megbízható kábelt kapunk kézhez!

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu