xbox-360


Xbox 360 Play and Charge Kit kontroller töltő fekete 4800mAh

Platform:

XBOX 360

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 év

Nincs raktáronXbox 360 Play and Charge Kit kontroller töltő fekete 4800mAh ismertető

Xbox 360 Play and Charge Kit fekete 4800mAh controller töltő


Az Xbox 360 Play and Charge kit kontrollertöltő segítségével játék közben újratöltheted az Xbox 360 vezeték nélüli vezérlődet. A szett egy töltőkábelből és az újratölthető akkumulátorból áll, melynek használatával a vezérlők működéséhez szükséges elemek feleslegessé válnak. Az újrtervezett 4800 mAh nagy teljesítményű töltő lehetőséget ad akár az eddig ismert 20-30 órás igénybevétel megduplázására.

Az Play and Charge kit kontrollertöltő segítségével játék közben újratöltheti az Xbox 360 vezeték nélüli vezérőit. A szett egy töltőkábelből és az újratölthető akkumulátorból áll, melynek használatával a vezérlők működéséhez szükséges elemek feleslegessé válnak. A kiegészítő folyamatos játékot biztosít töltésenként.

Az Xbox 360 játék közbeni töltőkészlettel a játék mindig folyamatos és zavartalan marad. Ha lemerülőben van az akkumulátor, játék közben is tölthetsz, megszakítás nélkül. Nincs más dolgod csak csatkaoztatni az Xbox 360 irányítódhoz a töltőkábelt és amíg te játszol, az akkumulátor, rövid idő alatt feltöltődik. Akár 35 órán át is használható telepekkel örökre búcsút mondhatsz az eldobható, drága és könyezetszennyező elemeknek.

A Play and Charge Kit kontroller töltő jellemzői és előnyei:

  • Alkalamazásával nem kell megszakítanod a játékot és az elemek árát is megspórolhatod
  • Egy feltöltéssel akár 35 órányi játéklehetőséget biztosít
  • A csomag tartalmaz egy NiMH újratölthető akkumulátort is

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu