Click Fraud Protection
XBOX ONE

Előrendelés

Okt 26 gravity-rush

just dance 2018

 
Nov 07 gravity-rush

microsoft x 1tb

 


Nov 14 gravity-rush

l.a. noire

 
Nov 17 gravity-rush

sims 4

 


Febr 27 gravity-rush

far cry 5

 


Márc 07 gravity-rush

dead island 2

 

Márc 16 gravity-rush

the crew 2

 

Márc 23 gravity-rush

metro exodus

 Máj 17 gravity-rush

a way out

 

Szept 20 gravity-rush

anthem

 

+ További előrendelés

A Microsoft új generációs konzolgépe végre megérkezett, melynek a rendkívül találó és sokat mondó Xbox One nevet adták az alkotói.

Xbox Onekülseje letisztult és modern. Az Xbox One-t úgy alkották meg, hogy képes legyen a legnépszerűbb játékokat, televíziós programokat és a szórakozás új generációját biztosítani a felhasználó számára. A teljességgel újratervezett, forradalmian új 1080p Kinect One szenzor pontosabb, érzékenyebb és intuitívabb. A páratlan látási, mozgási és hangtechnológia révén úgy merülhet bele a játékok és a szórakoztató programok világába, mint még soha, hiszen a Kinect látóterét és pontosságát drámai mértékben megnövelték. Az újratarvezettXbox One Kinect kamerabármilyen fényviszonyok között zavartalanul működik. Felismeri a legkisebb mozgási parancsokat, akár egy apró csuklófordulatot is, de fejlett zajszűrő technológiájának köszönhetően egy zajos szobában is gond nélkül felismeri a játékos hangját, és azonnal reagál a szóban adott parancsokra.

Xbox One kontrollert több mint 40 technikai és tervezési újítással turbózták fel. Az újratervezett irányválasztó felület, thumb stick és ergonomikus illeszkedés segítségével minden játékos egyedi módon merülhet bele a játékba, a pontosság és az irányítás könnyebbsége pedig drámaian javult a teljesen új, rezgő ravaszoknak köszönhetően. Az Xbox One kontrollerét a megújult Kinect szenzorral való tökéletes együttműködésre tervezték, ezek az eszközök automatikusan csatlakoznak egymáshoz a tökéletes irányítás élményéért.

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu