xbox-one


Microsoft Xbox One 500 GB + Kinect Bundle

Platform:

XBOX ONE

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

2 év

Nincs raktáron

Ingyenes házhozszállításMicrosoft Xbox One 500 GB + Kinect Bundle ismertető

Microsoft Xbox One 500 GB + Kinect Bundle

Xbox One vásárlás ingyenes házhozszállítással

 

A Microsoft új generációs konzolgépe végre megérkezett, melynek a rendkívül találó és sokat mondó Xbox One nevet adták az alkotói. Az új Xbox One külseje letisztult és modern. Az Xbox One-t úgy alkották meg, hogy képes legyen a legnépszerűbb játékokat, televíziós programokat és a szórakozás új generációját biztosítani a felhasználó számára.

A teljességgel újratervezett, forradalmian új 1080p Kinect One szenzor pontosabb, érzékenyebb és intuitívabb. A páratlan látási, mozgási és hangtechnológia révén úgy merülhet bele a játékok és a szórakoztató programok világába, mint még soha, hiszen a Kinect látóterét és pontosságát drámai mértékben megnövelték. Az újratervezett Kinect kamera szinte bármilyen fényviszonyok között zavartalanul működik. Felismeri a legkisebb mozgási parancsokat, akár egy apró csuklófordulatot is, de fejlett zajszűrő technológiájának köszönhetően egy zajos szobában is gond nélkül felismeri a játékos hangját, és azonnal reagál a szóban adott parancsokra.

A kategóriájában vezető Xbox One kontrollert több mint 40 technikai és tervezési újítással turbózták fel. Az újratervezett irányválasztó felület, thumb stick és ergonomikus illeszkedés segítségével minden játékos egyedi módon merülhet bele a játékba, a pontosság és az irányítás könnyebbsége pedig drámaian javult a teljesen új, rezgő ravaszoknak köszönhetően. Az Xbox One kontrollerét a megújult Kinect szenzorral való tökéletes együttműködésre tervezték, ezek az eszközök automatikusan csatlakoznak egymáshoz a tökéletes irányítás élményéért.

Xbox One vásárlás ingyenes házhozszállítással


Az Xbox One játékai szinte olyanok, mintha a valóságot látná, a televízió pedig engedelmeskedik parancsainak. Csak mondja, “Xbox On”, és ezzel elindíthatja saját, személyre szabott Xbox One kezdőlapját, felfedezheti a népszerű televíziós műsorokat vagy megnézheti barátai legutóbbi játékokban elért eredményeit, mindezt a legtermészetesebb ”irányítóeszköz” - a felhasználó hangja - segítségével. Minél többet használja az Xbox One-t, az annál jobban megismeri Önt, és felhasználói szokásait.

A nyolcmagos x86 processzor és a több mint 5 milliárd tranzisztor révén a lag és a töltési idők a múlt homályába vesznek, Ön pedig várakozás nélkül, villámgyorsan válthat a játék és a szórakoztató program között, vagy egy sor alkalmazást is futtathat a játék mellett, anélkül, hogy az hatással lenne a teljesítményre.

Xbox One 500 GB Gépcsomag specifikációi:
 • 8 magos x86 processzor
 • 8 GB RAM
 • 500 GB belső tárhely
 • Blu-ray olvasó
 • USB 3.0 és 2 db HDMI port
 • Beépített Wi-Fi
 • 1080p felbontású új Kinect mozgásérzékelő kamera
 • Xbox One kontroller

 


 • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
 • +36 20 469 3912
 • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
 • info@gamersroom.hu