xbox-one


A Way Out Xbox One

Platform:

XBOX ONE

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronA Way Out Xbox One ismertető

 

A Brothers: A Tale of Two Sons sikerjáték készítőinek új játékaként érkezik az A Way Out névre hallgató börtönből szabadulós co-op, mely egy teljesen új műfajt és stílust képvisel majd. A játék története alapján két sittessel kell megszöknünk a börtönből, majd újra boldogulni a szabad világban a rácsokon kívül. Természetesen számtalan kaland vár ránk, és megannyi akadályba fogunk ütközni terveink során. Akció és dráma egyaránt várható bőven, a játékot kooperatívan játszhatjuk vagy online, vagy egy kanapén ülve osztott képernyőn, a lényeg, hogy megfelelően össze tudjunk dolgozni a társunkkal.

Tehát a játékban nem lesz kimondott single player mód, mindig szükségünk lesz egy társa, akár online, akár a kanapén ülve játszunk együtt. Kalandjaink során a két fegyencet irányíthatjuk, Leo-t és Vincentet, kiknek ugyan úgy össze kell dolgozniuk sikereik érdekében, mint saját magunknak a játékos társunkkal. Az osztott képernyőn egyszerre láthatjuk Leo és Vincent szemszögéből a történéseket, így segíthetjük egymást. Leo és Vincent nem ismerik egymást, csak a börtönben ismerkedtek meg, de képesnek kell lenniük minden helyzetben és körülmények között együtt működniük.

Rá kell jönnünk, hogy juthatunk ki a börtönből együttes erővel, és utána megmenekülni a rendőrök elől, hogy újra felkutathassuk régen látott családtagjainkat és barátainkat. Számtalan közös élményben lesz részünk utunk során, mint az autóüldözés, titkos találkozók, bunyók, lövöldözések, trükkös mutatványok, és sok minden más. Ahhoz, hogy közelebb kerüljünk Leo és Vincent életéhez, először meg kell ismernünk őket, ehhez pedig nincs is másra szükség csak az A Way Out izgalmaira!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu