xbox-one


Anthem Xbox One

Platform:

XBOX ONE

Műfaj:

Akció

Korhatár:

12 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronAnthem Xbox One ismertető

 

A Bioware legújabb játékaként érkezik az ANTHEM, mely egy különleges izgalmas kalandokkal tarkított akció szerepjáték kooperatív móddal fűszerezve. A sci-fi témájú játék egy újfajta játékmenetet, teljesen szabad, de annál veszélyesebb világot ígér, melyben egy zsoldos bőrébe bújhatunk, akivel a világbékéért küzdünk majd meg. Főszereplőnk harci páncélja különleges képességeket ad, például ideig-óráig golyóállóak lehetünk, repülhetünk, de szuper erős pofonokat is kioszthatunk.

A látványra egy csepp panaszunk sem lehet, köszönhetően a Frostbite motornak a grafika kifogásolhatatlan, a gigantikus méretű szabad világban többféle terepen járhatunk, megcsodálhatjuk a gyönyörű részletesen kidolgozott zöld erdőt, hegyeket, de úszhatunk a gazdag élővilágú vizekben is. Az új területek felfedezéséért xp pontokat is kapunk, ezáltal fejlődhetünk. A játékmenet során találkozhatunk hatalmas viharokkal, ahol meg kell küzdenünk az olyan természeti elemekkel, mint a viharos erejű szél, szakadó eső, és a körénk lecsapó villámok.

A játék izgalmait tovább fokozza, hogy akár egyszerre négyen is játszhatunk kooperatív módban így segítve egymást, közösen különféle kombókat is kidolgozhatunk, melyekkel még eredményesebbek lehetünk. Karakterünket többféleképpen testre is szabhatjuk a történet során, fejleszthetjük a speciális ruhánkat, az egyes győztes csaták után új fegyvereket kaphatunk, ezekkel együtt fejlődik hősünk szintje is. Az Anthem világában az emberek állnak a táplálék lánc alján, így számos és egyben nagyon változatos szörnyűséggel és szörnnyel kell felvennünk a harcot az életben maradásért, ebben lesz segítségünk az említett Javelin exoruha, ami nagyban megkönnyíti kalandozásainkat. Széles fegyverarzenál és hamisíthatatlan csapatmunka vár ránk és barátainkra!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu