xbox-one


Battlefield V Xbox One

Platform:

XBOX ONE

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronBattlefield V Xbox One ismertető

 

A Battlefield széria is visszanyúl idén a gyökerekhez: a második világháború színtereire kalauzol bennünket. Az ötödik számozott epizódnak nem képezi részét a Premium Pass, így minden, ami megosztaná a játékosokat, ingyen válik elérhetővé, legyen szó módokról, fegyverekről, vagy bármi másról, kizárólag kozmetikai tartalmakat lesz lehetőségünk vásárolni.A kampány ismét az ú. War Storykra épülve vezet át egy-egy kalandos történeten, azonban a Battlefield 3 óta először ismét kapunk kooperatív módot, ahol 3 barátunkkal karöltve szelhetjük át a hadjáratot.

Nem csak itt, de a multiplayerben is csapattársainkra támaszkodva juthatunk előre, nem teljesen feltöltött készlettel kerülünk majd játékba. Nóvumként köszönthetjük az újraélesztést is a nem orvosi csapatok körében. A haladás nagyrészt az eddigi vonalakat követi, a megszerzett cuccok azonban az ún. Company-ben csoportosulnak majd, ahol magunk oszthatjuk szét azokat tagonként (minden kaszt rendelkezik további archetípusokkal).

Szintén újoncként támad a 64 fős Grand Operations mód, ahol 3-4 körre osztott meccsekben vehetünk részt. A mérkőzések végkimenetele nagyban befolyásolja majd a következőt, a negyedik „nap” azonban csak egyfajta hirtelen halálként kap majd helyet a meccsek végén.Több idei projekthez hasonlóan a BF V is kap batte royal módot, azonban legfőképp a Tides of War névre keresztelt frissítési terv gondoskodik majd a sikerekről, mely a Fall of Europe eseménnyel indít az október 19-i megjelenéskor PC-n, PS4-es, és Xbox One-on egyaránt. A Deluxe Edition előrendelői már 16-án, az EA-, illetve Origin Acces tagok pedig már 11-én belevethetik magukat a küzdelmekbe.

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu