xbox-one


Call of Duty Black Ops IIII (4) Xbox One

Platform:

XBOX ONE

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronCall of Duty Black Ops IIII (4) Xbox One ismertető

 

Az idei Call of Duty-val együtt a Black Ops széria is visszatér, azonban mélyre ható változásokat hoz magával. A projekt talán legérdekesebb része, hogy nem csak az egyjátékos módot, de a komplett kampány szekciót maga mögött hagyja, ehelyett különféle, egyes speciális karakterek köré épülő missziókból tevődik össze, melyek háttértörténeteket, és egyéb részleteket tárnak majd fel.A zombik már-már hagyománnyá vált irtása minden eddiginél magasabb szintre lép, e sztori három részre bomlik majd.

A The Nine egy római hadszíntérre kalauzol majd bennünket (gladiátorharcok, kardok, lándzsák, és persze élőhalottak), a Voyage of Despair a Titanic fedélzetén játszódik, a Blood of the Dead pedig egy mondhatni visszatekintő küldetés a korábbi részekből már ismert térképek referenciáival. Nem is 2018-as játék volna, ha nem rendelkezne battle royal móddal. A Blackout a korábbi Black Ops epizódok szinte minden tartalmát (karakterek, fegyverek, járművek, stb.) egy, a Nuketown-nál kb. 1500-szor nagyobb hadszíntérbe sűríti, mely a valaha volt legnagyobb map lesz a játék történelmében.

A Pick 10 rendszer visszatér, a harcok a taktika felé veszik az irányt, a falon való futás és az automatikus életerő-regeneráció nincs többé. Minden karakter speciális képességekkel bír, de botok ellen is játszhatunk. A megjelenés október 12-én esedékes PC-re (Steam helyett Battlenet), PS4-re, valamint Xbox One-ra, ezzel együtt pedig a Callings néven futó szezonális események is elrajtolnak.

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu