xbox-one


Forza Motorsport 7 Xbox One

Platform:

XBOX ONE

Műfaj:

Verseny

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 év

ElfogyottForza Motorsport 7 Xbox One ismertető

 

Itt a Forza Motorsport legújabb része! Pörgesd fel a motort és száguldj a legizgalmasabb versenypályákon! Az új Forza az Xbox Scorpio mellé érkezik exkluzívként, de lehengerlő látványt nyújt majd az Xbox One és nem utolsó sorban PC felhasználók számára is. A jól megszokott profi vezetési élmény mellé a játék bámulatos 4K grafikát is kapott, garantáltan a valaha volt legkidolgozottabb, realisztikusabb Forza Motorsport rész lesz az új 7-es. Több, mint 700 autó volánja mögé pattanhatunk be, a játék immáron már alapjáraton tartalmaz pár Porschét, valamint versenykamionokat.

A több mint 30 versenypálya és az időjárás dinamikus változása garantálja, hogy nem lesz részünk két teljesen ugyanolyan versenyben. A sorozat újdonsága a dinamikus időjárás változás, melynek köszönhetően teljesen reális körülmények között kell próbára tennünk vezetési képességeinket, hiszen elképzelhető hogy az egyik pillanatról a másikra leszakad az ég és vizes útburkolaton, pocsolyák között kell megmutatni, hogy mit tudunk. A játék grafikáját az alapjaitól kezdve áttervezték, és UHD felbontásban, 4K-s játékélmény tárul elénk, így nagyon könnyen úgy érezhetjük magunkat mintha a való életben is mi vezetnék a versenyautót.

Lehetőségünk lesz személyre szabni autóversenyző karakterünket, így teljesen kedvünkre szabhatjuk a megjelenésünket, több száz kinézet közül választhatunk, különböző korok és stílusok közül. Az egyszemélyes kampánymód is fejlesztéseken esett át, a „The Forza Driver’s Cup” névre hallgató játékmód során tesztelhetjük a rengeteg újdonságot. A Forza 7 az Esport világában is jelentős szerepet tölthet be, új ligáinak és új nézői módjainak köszönhetően bérelt helye van az Esport palettáján.

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu