xbox-one


Metal Gear Survive Xbox One

Platform:

XBOX ONE

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronMetal Gear Survive Xbox One ismertető

 

A Metal Gear széria Hideo Kojima nélkül is tovább bővül; a legújabb rész a Metal Gear Survive, egy akár négyfős, lopkodásra kiélezett, kooperatív akciójáték, melyet izgalmas egyszemélyes kampány móddal is megfűszereztek, ahol az első számú célunk a túlélés.  A játék egyfajta mellékszála a szériának, mely közvetlenül a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes története után játszódik. A játékmenetben olyan zsoldosok bőrébe bújhatunk a haverokkal, akiknek sikerült túlélniük a Ground Zeroes fináléját, és egy alternatív világban küzdhetünk meg a különleges kristályos zombi ellenségeinkkel.  Egy hatalmas feketelyukon át kerülünk az új világba, ahol magunkról kell gondoskodnunk, íjunk és egyéb fegyvereink segítségével különféle állatokat ejthetünk étel gyanánt.

Valamint tárgyakat is begyűjthetünk melyek később a hasznunk lesznek, például építhetünk, magunknak belőlük mindenféle fegyvert melyekkel harcba szállhatunk a zombikkal. A játék egyik fő célja, a túlélés, ehhez pedig szükségünk van egy saját fő hadiszállás építésére, melyet a pályán talált cuccainkból és a ládákban található hasznos tárgyakból építhetünk fel. Amennyiben megmentünk egy másik túlélőt, akkor ő is a csapatunkhoz fog tartozni, segítve ezzel a Base Camp gyorsabb fejlődését. Ebben a világban pedig hosszú távú feladatunk az lesz, hogy visszatérjünk a Mother Base-re ahonnan beszívott minket a hatalmas feketelyuk, ehhez pedig minél jobban fel kell térképeznünk ezt az alternatív világot.

Játékosunknak meg kell küzdeni-e a természeti viszonyokkal is, ha valamilyen mérgező gázokkal teli helyre igyekszünk mindenképp szükségünk lesz egy oxigén maszkra. Fegyver arzenálunk elég változatos, az általunk készített fegyverektől át a legmodernebb puskákig mindennel találkozhatunk. A játék látványvilága egészen lenyűgöző, hangulata parádés, köszönhető az ezért felelős FOX Engine névre hallgató motornak.  Tehát a Metal Gear Survive kétféle módban is garantálja az izgalmakat, a Single player mód és a Co-op mód is egyaránt kalandra hív minket.

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu