xbox-one


Metro Exodus Xbox One

Platform:

XBOX ONE

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronMetro Exodus Xbox One ismertető

 

A Metro Exodus, közvetlenül a Metro: Last Night befejezése után kapcsolódik be a történetbe, a főszereplőnk szintén Artyom lesz, de immáron temérdeknyi újítással. Artyomnak már a történet elején akad egy nehéz feladata, ki kell jutnia a moszkvai metróból és el kell érnie a többi túlélővel száguldó vonatot, mely Moszkvából kelet felé menekül az új élet reményében. A történet ezt követően egy egész év eseményeit dolgozza, fel így a rengeteg vonatozás mellett megtapasztalhatjuk mind a négy évszakot, és beutazhatjuk szinte egész Oroszországot. Ez a nagy volumenű kaland sokféle ellenséget és szörnyet rejteget magában, valamint minden egyes bejárható terület egy saját kis sztorit tartogat a számunkra, ha figyelmesek vagyunk.  

A Metro Exodus természetesen a kompatibilis konzolokon 4K felbontásban fut, valamint az Xbox One X egyik húzóneve lehet. Az előző szériához képest jelentős változtatás, hogy a küldetések során már-már egy szabad világban barangolhatunk, a moszkvai metróhoz képest ez már bőven tágasabb tér. A Metro 2033 és a Metro 2035 regények által inspirált világ, azonban telis-tele van különböző mutánsokkal és bandákkal, de Artyomnak nem csak ez az egy leküzdeni valója van, hiszen a történet során több olyan döntést is meg kell hoznia melyek akár társai életébe is kerülhetnek.

A fegyverarzenál is fejlesztéseken esett át, lehetőségünk lesz robbanó nyílvesszőket kilőni, valamint forgótáras shotgunnal harcba szállni, amit testre is szabhatunk. A Metro Exodus új, saját grafikai motort kapott, melynek célja, hogy minden konzolon kihasználja annak erősségeit, így minden platformon szemet gyönyörködtető látványt és élményt nyújt majd. Tehát az egyszemélyes kampánymód, könnyen a képernyő elé ragaszthat majd minket, köszönhetően a játék nyújtotta izgalmaknak, és varázslatos játékmenetnek. A 2018-as esztendő, egyik, ha nem a legjobban várt FPS videojátéka, mely garantáltan teli kalandokkal és egy különleges utazással vár ránk!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu