xbox-one


Project Cars 2 Limited Edition Xbox One

Platform:

XBOX ONE

Műfaj:

Verseny

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronProject Cars 2 Limited Edition Xbox One ismertető

 

A csomag tartalma:

  • Project Cars 2 játékszoftver 
  • Premium minőségű Steelbook 
  • Matricacsomag 
  • Japán járműcsomag (Nissan R32 Skyline GT-R, Nissan 280ZX GTX, Honda Civic Type R, Honda 2&4 koncepciós autó)

 

A Project Cars 2 az autóversenyzés minden élményét és izgalmát át adja nekünk a képernyők előtt ülve.  A Project Cars sorozat folytatásaként hihetetlen mennyiségű újítással és átdolgozott játékmenettel vár minket a második rész, ahol ikonikus autókkal versenyezhetünk, legendás pályákon és hajmeresztő körülmények között győzhetjük le ellenfeleinket. Az sorozat egyik kiemelkedő eleme az „Ultimate Driver Journey” mód. A versenyzés sosem volt még ilyen élethű! Jobb példa nem is lehetne hiszen a Project Cars 2, autóit, pályáit és versenymódjait  a világhírű SMS-R autós csapat is tesztelte, a cél a minél realisztikusabb és látványosabb játékmenet megalkotása volt.

A Project Cars 2 a tesztek után az Esport világába is bekerült és várhatóan szerves része az autós Esport versenyeknek. Versenyezz határok nélkül, éjjel-nappal, esőben, jó időben, a hihetetlen élethű és változóképes körülményeket a LiveTrack 3.0 rendszer garantálja. Lehetőségünk van akár 24 órás versenyzésre is, mely során a való élethez megfelelően változik az időjárás és vele együtt a napszakok és vezetési körülmények. Elképzelhető, hogy az egyik pillanatban egy teljesen száraz úton gyűrjük a kilométereket, míg a következő pillanatra egy heves vihar kellős közepén találjuk magunkat, akárcsak a való életben.

Kategóriájában kiemelkedő grafikai adottságok a teljesen élethű vezetési élményekért, az előző széria felturbózott, játékosok véleményei és profi autóversenyzők tesztjei után tökéletesített változata lett az új rész. Több mint 170 licencelt verda vár minket a high-tech versenyautóktól a túra, rally autókig, sőt a híres Indy Car autóit is kipróbálhatjuk, egy szóval minden kategória legerősebb és leggyorsabb autóival szállhatunk harcba akár offline akár online módban a haverok ellen a „New Online Championship” módban. Az új rész teljes VR támogatást kapott, akár 12k felbontáson is élvezhetjük a versenyt.

 

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu