xbox-one


Red Dead Redemption 2 Xbox One

Platform:

XBOX ONE

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronRed Dead Redemption 2 Xbox One ismertető

 

A Red Dead Redemption folytatásaként érkezik, a Red Dead Redemption 2, így mindenidők legnépszerűbb és legsikeresebb western játéka végre folytatást kap. A széria második része is tartalmazza a sikerek alapjául szolgáló fő elemeket, mint a hatalmas szabad világ, autentikus hangulat, magával ragadó érdekes sztori kombinációja. A játékban hét különféle karakter közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat, akikkel kalandokat keresve felfedezhetjük a gigantikusan nagy bejárható területet.

Az RDR 2 egy előzménytörténet, az első rész előtti időkből a 19. század végén játszódik és Dutch van der Linde bandája körül forog majd a sztori. Az új rész ugyan egy új főszereplőt, Arthur Morgant állítja a középpontba, de számos ismerős arccal fogunk találkozni, megjelenik a híres Dutch, valamint feltűnik a bandából Bill Williamson is, akit a féloldalt felhajtott kalapjáról és a szakálláról könnyedén megismerhetünk, és John Marston is. Az RDR 2 szabadon bejárható világa az mellett, hogy óriási változatos is, hiszen barangolhatunk, havas, hegyes és mocsaras pusztákon is, valamint a hagyományos Texasi vadnyugati táj is része a térképnek.

Vadállatokra az előző részhez hasonlóan is vadászhatunk, a vadnyugat faunájából szerezhetjük meg a következő ebédünket, vagy tölthetjük fel alapanyagraktárunkat. Az első részhez képest elég nagy változás, hogy itt nem jelenti azonnali halálunkat,  egy tóval vagy folyóval való találkozás. A főbb küldetések mellett több mellékküldetés vár ránk, ezekkel a rablásokkal pénzhez juthatunk. Az RDR 2-ben garantált a vadnyugati kaland és akció, a játék grafikája és játékmenete is naprakész, így nekünk nincs más dolgunk, mint hátradőlni, és élvezni a történetet.

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu