xbox-one


Resident Evil 7 Xbox One

Platform:

XBOX ONE

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronResident Evil 7 Xbox One ismertető

 

A Resident Evil a túlélő horror videojátékok egyik, ha nem a legismertebbje, a Resident Evil 7 megannyi újdonsággal és rettegéssel csalogat minket. A játék egy teljesen új történetszálat kapott, újragondolt és javított játékmenet, és egy eddig ismeretlen világ kalauzol minket a horror világába. A történet szerint Louisiana mocsár vidékén kerülünk bajba, Ethan Winterst marasztal minket, aki egy titokzatos üzenetet kap három éve eltűnt feleségétől, majd a keresésére indul, sejthető, hogy nem minden fog úgy alakulni, ahogy azt szeretné.

A Resident Evil 7 során ezúttal nem egy kúria antik bútorai közt, hanem egy lepukkant mocskos ház falai között élhetjük át újra a Resident Evil hangulatot, rengeteg olyan apróság és fordulat vár ránk, amitől elkap a nosztalgiaérzés. Olyan jellegzetes Resident Evil elemekkel találkozhatunk a játékban, mint a „zöld növény”, ládákba pakolászás, korlátozott lőszerszám, mixelhető egészségcsomagok, valamint a lágy dallammal köszöntő mentési hely, ami ebben az epizódban egy diktafon.

Az egyszemélyes kampánymód teljes játékideje alatt ügyes arányban osztották el, a gyors ijesztgetés, állandó szorongás, zavart bolyongás, fegyveres akció elemeit, és a nem túlkomplikált, de az agyat megmozgató rejtvények megoldását. A Capcom új grafikai motorja parádés grafikát ad a játéknak, a belső nézetes horror videojátékok közül kiemelkedő részletességű fény-árnyék effektus, be-és ki kapcsolható HDR rásegítéssel. A Resident Evil 7, hűen hozza a hagyományos Resident Evil elemeket, és egyben egyszerre paráztat be és ragad magával minket. Minden rajongó számára kötelező választás!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu