xbox-one


The Crew 2 Xbox One

Platform:

XBOX ONE

Műfaj:

Verseny

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronThe Crew 2 Xbox One ismertető

 

Az Ubisoft fejlesztői megalkották a The Crew sorozat folytatásaként érkező második részt. A játék elődjéhez hűen a versenyzést mindenféle terepen elhozza nekünk. Részese lehetünk a féktelen száguldozásnak földön, vízen és levegőben egyaránt. Versenyezhetünk, autókkal, motorokkal, buggy-val, quadokkal a szárazföldön, különféle borításokon, városban és off road terepen egyaránt. A talajtól is elrugaszkodhatunk ugyanis, vízre szállhatunk felturbózott motorcsónakunkkal, és szelhetjük a felhőket a repülőgépekkel. A féktelen száguldozás garantált, az már csak ránk van bízva, hogy éppen mihez van kedvünk. 

A játékba egy olyan speciális funkcióit építettek, amivel akár menet közben is át teleportálhatunk a hídon száguldó autónkból, a hullámokat szelő motorcsónakba, majd onnan az égen trükköző repülőgépekbe, ez a változatosság még izgalmasabbá teszi a száguldozásokat. A fejlesztők elárulták, hogy egy olyan Amerikai Egyesült Államokat kapunk, amelyet teljesen a motorsportokra alakítottak át. Négyféle játékmódban élvezhetjük a sokszínű terepet, vívhatunk utcai versenyt, off-road kihívást, valamint a pro és freestyle módokat is kipróbálhatjuk.

A The Crew 2 single player módja tehát sokszínűre sikerült, köszönhetően a fent említett „Fast Fav” funkciónak, amivel pillanatok alatt válhatunk a föld, víz és levegő között amint erre lehetőségünk van. Uralmunk alá vehetjük az egész USA-t, olyan híres helyek lehetnek a versenypályáink, mint, Las Vegas, Detroit, New York, Los Angeles, San Francisco, Miami és a hírhedt Route 66. Járművek széles palettája vár ránk, a leggyorsabb versenyautóktól a cross motorokon, át a verseny motorcsónakon keresztül az Air Race versenyekről ismert repülőkig. Valósítsd meg régi álmod és szeld keresztbe Amerikát, földön, vízen és levegőben!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu