xbox-one


The Evil Within 2 Xbox One

Platform:

XBOX ONE

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronThe Evil Within 2 Xbox One ismertető

 

A The Evil Within első része után újra készülhetünk, egy kiváló horror túlélős kalandsorozatra a The Evil Within 2 keretein belül. A fejlesztők tanultak az első epizód hibáiból és újragondolták az irányítást, kamerarendszert valamint a karakterek megalkotását, így egy még tökéletesebb túlélőhorror videojátékot kapunk 2017-ben. A történet az első rész után három évvel játszódik, főszereplőnk ugyan az az a szókimondó, kedves kinézetű mellényes fickó Sebastian Castellanos, annyi különbséggel, hogy még bosszúsabb mint valaha. A sztori szerint Sebastian mindenét elveszíti egy lakás tűzben, beleértve a lányát Lily-t is, legalábbis ezt hiszi.

Keresésére ered, fő feladtunk tehát az lesz, hogy megmentsük és előkeressük Lily- a gonoszok karmai és az embertelen körülmények közül. A küldetések során egy felettébb izgalmas és sokrétű sztorit élvezhetünk, telis tele meglepő és ijesztő dolgokkal. A rejtély feltárása közben minden egyes állomás egyedülálló, lélegzetelállító történéseket tár elénk. Az első részhez hasonlóan az egyszemélyes kampánymód során Sebastian segítségére egy széleskörű fegyverarzenál vár, így többféle lőfegyver közül választhatjuk, meg, hogy mivel harcolunk. 

Túlélőhorror lévén számtalan szörnnyel és fura lénnyel kell megküzdenünk célunk elérésért, a kibővített játékmenet és játékvilág elemein belül a horror szörnyek is kaptak a „ráncfelvarrásból”. A helyszín Union városa, a valós elemek keverednek a képzeletbeli világ elemeivel, Lily keresésben társunk lesz Sebastian korábbi kollegája, Juli Kidman akivel közösen rakhatjuk össze a hiányzó puzzle darabokat. Garantáltan izgalmas kalandokban lesz részünk a játékban, látványvilága külön lenyűgöző élményt tár elénk. A feladat tehát nem más, mint megoldani a rejtélyt és épségben megtalálni Lily-t.

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu