switch


Just Dance 2018 Switch

Platform:

Switch

Műfaj:

Ügyességi

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 év

Nincs raktáronJust Dance 2018 Switch ismertető

 

A Just Dance széria folytatódik, a Just Dance 18 több mint egy játék, hiszen akár remek közösségi program, buli előtti „bemelegítés” vagy önfeledt szórakozás. Fedezd fel a Just Dance 18 világát, a játékban egytől egyig helyet kapnak a világelső slágerek és napjaink kedvencei, így szinte minden stílus közül lehetőségünk van választani és elsajátítani a táncot. Táncolhatunk napjaink top listás pop slágereire, őrült japán számokra, vagy a legendás disco zenékre.

Olyan számok közül választhatunk, mint Bruno Marstól a 24K, Shakiratól a Chantaje, Ariana Grande és Nicki Minaj közös alkotása a Side to side, vagy a japán klasszikus Love ward Hatsune Mikutól, aki egy virtuális személy, hangját egy szintetizátorral alkalmazással generálják, szóval a zenei paletta igencsak változatos.  Sosem volt még ilyen egyszerű és egyben izgalmas a tánc! Fejlődéseddel különféle jutalmakhoz és extrákhoz juthatsz hozzá, ha elérsz egy bizonyos rankot, de szerezhetsz exkluzív ajándékokat az úgynevezett napi küldetésekkel is.

A Just Dance 18 egy virtuális játszótér a gyerekek számára, hiszen van egy külön a gyerekek képességeit fejlesztő játékmód, így a legkisebbek sem maradnak ki az önfeledt szórakozásból. Egy okos telefon segítségével egyszerűen elkezdhetitek a táncos party-t, az Androidon és IOS rendszeren egyaránt elérhető Just Dance Controller app segítségével akár egyszerre hatan is táncolhattok. A mókának sosincs vége, a Just Dance Unlimited garantálja, hogy minden hónapban eljussanak hozzád az újabbnál újabb slágerek, egyszerre több mint 300 topsláger közül választhatsz. Táncra fel!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu