switch


Just Dance 2018 Switch

Platform:

Switch

Műfaj:

Ügyességi

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 év

Nincs raktáronJust Dance 2018 Switch ismertető

 

A Just Dance széria folytatódik, a Just Dance 18 több mint egy játék, hiszen akár remek közösségi program, buli előtti „bemelegítés” vagy önfeledt szórakozás. Fedezd fel a Just Dance 18 világát, a játékban egytől egyig helyet kapnak a világelső slágerek és napjaink kedvencei, így szinte minden stílus közül lehetőségünk van választani és elsajátítani a táncot. Táncolhatunk napjaink top listás pop slágereire, őrült japán számokra, vagy a legendás disco zenékre.

Olyan számok közül választhatunk, mint Bruno Marstól a 24K, Shakiratól a Chantaje, Ariana Grande és Nicki Minaj közös alkotása a Side to side, vagy a japán klasszikus Love ward Hatsune Mikutól, aki egy virtuális személy, hangját egy szintetizátorral alkalmazással generálják, szóval a zenei paletta igencsak változatos.  Sosem volt még ilyen egyszerű és egyben izgalmas a tánc! Fejlődéseddel különféle jutalmakhoz és extrákhoz juthatsz hozzá, ha elérsz egy bizonyos rankot, de szerezhetsz exkluzív ajándékokat az úgynevezett napi küldetésekkel is.

A Just Dance 18 egy virtuális játszótér a gyerekek számára, hiszen van egy külön a gyerekek képességeit fejlesztő játékmód, így a legkisebbek sem maradnak ki az önfeledt szórakozásból. Egy okos telefon segítségével egyszerűen elkezdhetitek a táncos party-t, az Androidon és IOS rendszeren egyaránt elérhető Just Dance Controller app segítségével akár egyszerre hatan is táncolhattok. A mókának sosincs vége, a Just Dance Unlimited garantálja, hogy minden hónapban eljussanak hozzád az újabbnál újabb slágerek, egyszerre több mint 300 topsláger közül választhatsz. Táncra fel!

 

Csatlakozz közösségi oldalainkhoz
Legfrissebb hírek és akciók első kézből

Bemutatók a legújabb játékokról
Iratkozz fel a GamersRoom hivatalos Youtube csatornájára!

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu