switch


L.A. Noire Switch

Platform:

Switch

Műfaj:

Akció

Korhatár:

18 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronL.A. Noire Switch ismertető

 

A Rockstar Games újragondolta a 40-es években játszódó klasszikusát, az L.A. Noire 2017-ben megújult formában, sok-sok naprakész újítással érkezik. Az új L.A. Noire VR támogatással lát napvilágot, melyben az eredeti játék bűneseteit dolgozták át, úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen a virtuális valóságba. A Play Station 4-es és Xbox One-os kiadások is tartalmazzák természetesen az alapjáték mellett az összes megjelent kiegészítést, valamint a kor igényeinek megfelelő grafikai újításokat.

Ezek a fejlesztések, jobb fény- és füsteffekteket, egy új mozi hatást keltő kameranézetet, magas felbontású textúra világot, valamit az idei év legnagyobb slágere a 4K felbontás sem maradhatott ki. Tehát a lenyűgöző látványvilág, és virtuális valóság garantált. A bombasikerű detektív thriller ráncfelvarrt változatában is számtalan izgalom és megoldandó rejtély vár ránk az 1940-es évek Los Angelesében. A történet főszereplője a kitüntetett veterán Cole Phelps nyomozó, aki most újra munkába veti magát, és kalandjait mi is végigkísérhetjük, immáron akár 4K felbontás mellett is.

Minden sikeresen megoldott üggyel, nagyobb sikerre és hírnévre tehetünk szert, de ezzel együtt közelebb kerülünk a háború előtti Los Angeles-i alvilág sötét és hátborzongató világához. A korrupció féktelen, a drog kereskedelem virágzik, a gyilkosságok száma soha nem látott magasságokban, főhősünknek ebben a nehéz, és már-már reménytelen helyzetben kell helyt állnia, így számos izgalmas és rejtélyes küldetésbe csöppenthetünk bele mi is. Oldj meg brutális bűntényeket, valós történek és helyszínek alapján az 1940-es évek Amerikájából, 2017-es grafikával és technológiával. Ez az L.A. Noire 2017-es változata!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu